Odluka o De Buru u narednih 48 sati

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 11.09.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Holanđanin će najkasnije u sredu saznati da li će ostati na klupi Palasa.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Ekipa sa "Selhrsta" je minulu sezonu počela sa Alanom Pardjuom, ali je popularni "Pards" otpušten u drugom delu sezone, nakon serije loših rezultata, pa ga je nasledio Sem Olardajs.

"Big Sem" je uspeo da zadrži Palas u Premijer ligi, ali je po završetku sezone odlučio da se povuče sa mesta trenera te ekipe.

Čelnici "Orlova" su vagali početkom leta, a na kraju su poverenje ukazali bivšeg treneru Ajaksa i Intera Franku De Buru.

Sada, nakon četiri odigrana kola u Premijer ligi, postaje jasno da nisu napravili najbolji izbor.

Kristal Palas je trenutno najgora ekipa u šampionatu, poraženi su na svim duelima od početka sezone, još uvek nisu osetili slast postizanja gol.

Tako je nakon poraza od Barnlija pod znak pitanja dovedena De Burova sudbina na klupu ovog Premijerligaša, a da li će nekadašnji reprezentativac Holandije dobiti poverenje uprave, biće poznato u narednih 48 sati, prenosi britanski "Telegraf".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 11.09.2017
13:12

dobio je otkaz, mislim da je znao ako izgubi da je gotovo.

avatar
The Truth
Monday, 11.09.2017
11:07

Covek se pogubio jednostavno,ako nece da se do poslednjeg kola bore za opstanak trebali bi odmah da ga otpuste.Palas ima dobar tim,ali ako De Bur predugo ostane potpuno ce ih unistiti.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 11.09.2017
10:51

Ako ne dobije otkaz sad,dobice posle sledeceg kola.Imaju sasvim solidnu ekipu,za sigurnu sredinu tabele,a oni nikome ne mogu gol da daju...

avatar
RB Leipzig(premocni)
Monday, 11.09.2017
10:33

Treba mu dati jos dve utakmice, ako izgubi obe smeniti ga .

avatar
Monday, 11.09.2017
10:47

Slazem se, ajde do 10 utakmica i nekako. Ali ako se vidi da nema pomaka ni u igri ni u rezultatima odma ga otpustiti. Ima tu dosta slobodni trenera kao sto je Van Gal ili Tuhel koji bi mogli doci umesto njega.