Odlična reakcija Jokanovog Votforda

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.02.2015.
22:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Votforda odlično su odreagovali na ubedljiv poraz u derbiju sa Noričom pošto su u duelu 33. kola Čempionšipa savladali Roterhem rezultatom 3:0.

watfordfc.com
watfordfc.com

Povezane vesti

Utakmicama 33. kola nastavljeno je takmičenje u engleskom Čempionšipu koji u tekućoj sezoni pratimo sa većom pažnjom zbog srpskih internacionalaca i Slaviše Jokanovića.

Za razliku od bivšeg trenera Partizana srpski fudbaleri koji nastupaju za Čarlton i Birmingem nisu imali razloga za radost.

Ekipa Miloša Veljkovića i Marka Dmitrovića poražena je na gostovanju Derbi Kauntiju rezultatom 2:0 a golman mlade reprezentacije meč je posmatrao sa klupe za rezerve. Povređeni Veljković nije bio u protokolu.

Čarlton je tako posle dve vezane pobede doživeo deseti poraz u sezoni pa ostaje u donjem delu tabele sa osam bodova više od prve ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja.

Žigićev Birmingem nastavio je seriju loših rezultata na gostovanju Ipsviču. U okviru 33. kola Birmingem je poražen rezultatom 4:2 a bivši napadač Crvene zvezde proveo je na terenu svega desetak minuta.

Slaviša Jokanović će biti zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa odreagovala nakon poraza od Noriča pošto je Votford večeras slavio sa 3:0 (1:0) protiv Roterhema.

Na taj način Votford je zadržao korak za ekipama koje se bore za povratak u Premijer ligu pošto posle 33 odigrane utakmice zauzimaju 6. poziciju na tabeli sa 59 bodova, šest manje u odnosu na prvoplasirani Derbi Kaunti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Wednesday, 25.02.2015
00:29

Samo napred Jokane.Voleo bih da vidim i srpskog trenera u premijer ligi