Odegard dobio novi poziv, igra protiv Hrvatske

Autor: Stevan Milovanović
sreda 18.03.2015.
14:20
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Reala će igrati protiv klupskog kolege.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Fudbaler drugog tima Real Madrida, Martin Odegard, uvršten je na spisak fudbalera na koje selektor Norveške, Per-Matijas Hogmo, računa za predstojeći duel u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj protiv Hrvatske, javljaju španski mediji.

Ovaj 16-godišnjak je svoj prvi meč za A reprezentaciju Norveške zabeležio još u avgustu prošle godine kada je Norveška odigrala prijateljski meč sa reprezentacijom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Selektor Norveške je, prema pisanju španskih medija, prošlog vikenda bio u Madridu i pratio mladog fudbalera na utakmici i treninzima.

Tokom posete Madridu, Hogmo, je razgovarao i sa Karlom Anćelotijem i Zinedinom Zidanom o tome kako se mladi fudbaler adaptirao na Madrid i klub.

"Susret sa Anćelotijem i Zidanom je protekao u najboljem mogućem redu. Drago mi je da razmišljamo u istom smeru, imaju dosta poverenja u Martina i imaju odličan plan za njegovo razvijanje.", izjavio je Hogmo za španske medije.

U suprotnom taboru će se naći i njegov klupski kolega, Luka Modrić, tako da svi navijači Reala mogu da očekuju zanimljive duele ova dva fudbalera.

Meč između Hrvatske i Norveške će se odigrati 28. marta na "Maksimiru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 19.03.2015
10:29

Bravo, Martine! :)

avatar
Benz9
Wednesday, 18.03.2015
21:58

luka molim te nemoj ga ozlijediti....dovoljna ce mu biti 2 bureka nemoj vise....

avatar
Vamos Real
Wednesday, 18.03.2015
20:16

Navijam za Real ali precenjen je,ima mnogo vecih talenata od njega ali ne zive u normlnim zemljama da imaju para da se reklamiraju po novinama...