Odegadre, Ibra ima savet za tebe!

Autor: Miloš Marković
utorak 09.06.2015.
14:50
Izvor: Sportske.net

Martin Odegard je dobio jako važan savet od strane Zlatana Ibrahimovića!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Slušaj dečko Ibru, taj zna šta govori.

Švedska i Norveška su odigrale bez golova u ponedeljak veče u Oslu, u utakmici u kojoj su svetla reflektora bila uperena na dve (možda i najveće) zvezde skandinavskog fudbala.

Odegard sa jedne stran, Ibra sa druge.

Kao najskuplji tinejdžer u istoriji fudbala, Odegard se nije naigrao minule sezone, mnogi su mišljenja da je odabrao pogrešan klub za start svoje karijere.

Zlatan se nije libio da mu uputi komentar i udeli savet.

"Nije lako to reći, ali Odegard ima oca koji sve kontroliše. Prvo mora da odraste, postane čovek i otarasi se svog oca u potpunosti."

"Igrao je dobro protiv nas, bio direktan i nije gubio mnogo lopti. Pred njim je dosta vremena, ima prostora da bude još bolji. Dobro je da već sada igra u reprezentaciji, to će mu značiti."
, rekao je Ibra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real madrid cg bbs
Tuesday, 09.06.2015
21:13

pa sta neka ide na pozajmicu to mu je najbolje za sad a to se radi tako u moderni fudbal real je veliki klub velika ocekivanja on je jos mlad za to a sto se tice ibre jeli on uradio tako sa svojim ocem sutno ga je kad je poceo da puni dzep nije ibra kopeteentan da prica odnos otac sin

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 09.06.2015
19:16

Slazem se sa Ibrom. Njegov otac zeli da izvuce ono najbolje iz Odegarda, zeli najbolje za njega i ja to razumem, ali ne moze da zahteva od uprave Reala da igra u prvm timu jer jos uvek nije najbolji u Castilji gde ima momaka koji su realno za sada ispred njega po kvalitetu.

avatar
El Capitan
Tuesday, 09.06.2015
15:32

Gledao sam meč Norveška - Švedska,ljudi moji,on je fudbalski zreliji od čitave njegove reprezentacije.Nisu mogli uopšte da ga isprate.Ako ovako nastavi Mesi i Ronaldo imaju dostojnog nasljednika...

avatar
Amar Zo
Tuesday, 09.06.2015
15:26

Upravu je delimicno jer u ovom trenutku je za njega bilo bolje da ode u neki klub gde bi igrao nego odmah u Real gde ce se seliti po pozajmicama