Od kada njega nema, Real ne zna za pobedu u gradskom derbiju!

Autor: Boban Filipović
subota 07.02.2015.
19:29
Izvor: Sportske.net

Letos je prodat 'Đavolima', od kako 'El Fideo' više nije član 'Kraljvskog kluba' trijumf u 'Madrilenju' je nemoguća misija za aktuelnog šampiona Evrope.

Beta/AP Photo/Gabriel Pecot
Beta/AP Photo/Gabriel Pecot

Povezane vesti

Real Madrid nije pobedio Atletiko na poslednjih šest međusobnih duela, nijednom od kako Anhel Di Marija više nije igrač 'Merengesa'.

'Kraljvski klub' je poslednji put bio bolji od gradskog rivala u finalu Lige šampiona u Lisabonu prošlog maja kada je osvojio 'Desimu' pobedom nakon produžetaka (4:1).

Nakon toga 'Jorgandžije' su četiri puta tukle 'Kraljevski klub', dva puta je bilo nerešeno.

Četa Dijega Simeonea je oba puta slavila protiv Reala ove sezone u Primeri, po pobedu i remi ima u duelima sa gradskim rivalom u Superkupu Španije i Kupu Kralja.

Šta mislite, da li bi se 'druga pesma pevala' da Perez nije prodao Argentinca?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Saturday, 07.02.2015
20:37

atletiko je ekipa koju je tesko samo timskom igrom pobjediti, jer tesko da mozete biti veci tim nego sto su oni momci.. protiv atletika vam treba mocan pojedinac, da pravi visak, bez toga se nema sta traziti u duelima protiv njih kad igraju na ovom nivou.. barsa ih je ove sezone pojedjivala jer messi pocinje da izgleda kao messi iz najboljih dana, cini mi se da je u 2-3meca imao 30ak driblinga, samo se tako mozepraviti visak protiv atletika a samim tim i pobjedjivati..

avatar
Ricardo Kakà 22
Saturday, 07.02.2015
22:43

Tacno je ovo sto si napisao, veoma. Danas niko iz redova Reala nije mmogao da napravi ozbiljnije probleme i samim tim oslobodi saigrace.

avatar
ppera 1
Saturday, 07.02.2015
23:37

Pa kako ih onda Real lagano ne dobi, kada imaju najboljeg igrača na svetu, najmoćnijeg, koji pravi razliku, osvaja ZL itd.? :-)