O, ne! Koliko će dugo Arsenal biti bez KLJUČNOG igrača?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.11.2016.
18:39
Izvor: Sportske.net

Arsenu Vengeru sve ide dobro ove sezone, možda i zbog toga što nema previše problema sa povredama. Ipak...

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Arsenal je ove sezone odlično počeo, nalazi se pri samom vrhu tabele, mnogi razlog za to vide i u činjenici da nema previše povređenih igrača kako je bio slučaj u prethodnim sezonama.

Ipak, problem bi mogao da nastane upravo sada.

Povredio se Aleksis Sančez, tek što je stigao na svoju dužnost u reprezentaciji Čilea.

Ovaj napadač je povredio zadnju ložu na treningu, a mnogi mediji pominju i da je došlo do kidanja mišića zadnje lože.

Venger se sada sigurno preznojava, očekujemo šta će objaviti u Čileu, gde se trenutno nalazi Sančez.

Medicinska ispitivanja nisu bila dobra, sigurno je da će propustiti meč sa Kolumbijom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RONALDO 9
Wednesday, 09.11.2016
10:23

ispitali su povredu..dakle,zadnja loža nije baš ok,ali vratiće se on brzo.mene suze saliječu zarad toga.nnTako da loža nije problem.nNjemu je problem rak kostiju,metastazira ga polako,kuku mene crnome kukavcu za njim,u momentu kad lipše,tj krepa ili crkne,ne znam koji je izraz najlepši u ovin tepkm trenutcima za mene ,moju baksuznu poroidcu,i oca kojemu su upravo odfikarili dotkori testise.Još Aleksa Sančez,inače dolaziće u Podgorički KBC na hemoterapijumda mi lipše,ja bih se momentalno zamaka' konopcem ili pak možda i načugom z vrat,eo viđeću.Pi što ti je sudbina,to je od lošeg vina

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Wednesday, 09.11.2016
10:21

Good old Arsenal. Ove sezone sam zvanično prestao da se nerviram oko bilo čega vezano za klub, a naročito vernog pratioca - povreda u novembru. Raduju me dobre partije Ivobija i eventualno isplivavanje još klinaca u prvi tim. Tu sam postavio svoja očekivanja i tu se sigurno neću razočarati. A to ko će titulu, ko će četvrto mesto, bolje da sačekamo maj, pa da pričamo.

avatar
Scholes
Wednesday, 09.11.2016
05:01

Stvarno idu na zivce ove representacije... Lepo neka odrede vreme odigravanja kvalifikacija, a ne ovako posle svake dve nedelje igraci moraju da gube vreme igrajuci kvalifikacije. Junajtedu je zapalo da svaki put posle reprezentativnih obaveza igraju neki derbi.. Jos ako se neki igraci povrede, ko ce nadoknaditi gubitak klubovima koji debelo placaju te igrace!?

avatar
odzvucnika
Tuesday, 08.11.2016
21:17

ne gine nam 4to mesto onda

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
20:53

Taj Cile je koban...

avatar
Dača
Tuesday, 08.11.2016
20:02

Neće valjda opet da počne serija povreda u Arsenalu? Do sad je to išlo stihijski. Povredi se jedan, pa drugi, pa treći prvotimac i dok trepneš Arsenal sa prvog sklizne na 3, 4. mesto. nNadam se da će se Aleksis brzo vratiti na teren.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 08.11.2016
20:00

Shvatite da se bez svakog igraca moze,samo se ne moze bez Messija jer je on najuticajniji fudbaler na terenu svih vremena.

avatar
AFC
Tuesday, 08.11.2016
22:08

Ovo je vest za Arsenal, nigde se ne pominje Mesi.

avatar
Tuesday, 08.11.2016
22:55

hahahahaha... plakanje bre...

avatar
NIKE
Tuesday, 08.11.2016
19:52

Alexis je igrač koji gine za svoju reprezentaciju, za razliku od recimo gotovana kao Messi koji pretrči manje od golmana, ako propusti meč sa Kolumbijom to znači da je stvarno povrijeđen, a to bi Arsenalu bio udarac ravan oduzimanju bodova.

avatar
LavJasin
Tuesday, 08.11.2016
20:11

Mesi je bio najbolji igrac prethodne Kopa Amerike i prethodnog SP.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 10.11.2016
14:48

Posto tamo nmg lepo da ti odgovorim,ovde cu. Bufon je klasa i mozda je najbolji golman ikada,protiv Lion je stvarno cuda skinuo,ali to je jedna utakmica. Juve je do ove sezone imao takav bedem pozadi,da im je Bajkovic branio,primio bi maksimum 10 golova po sezoni vise od Bufona. To ti je isto kao sto se najbolji golgeteri zahvaljuju saigracima na asistencijama,jer da nije njih bilo ni taj golgeter ne bi dao toliko golova. Inace,sto se ovog tvog komentara tice,Mesi jeste bio izglasan za najboljeg na SP,ali realno ni u top5 nije bio ni po golovima,ni po asistencijama,ni po igri i sto je najbitniji,najlogicnije je da najbolji bude iz ekipe koja je povedila/osvojila sto

avatar
Непобедиви
Wednesday, 09.11.2016
08:55

A u stvari je bio Aleksis najbolji igrac Kopa Amerike, a Mesi skroz nezasluzeno SP.

avatar
NIKE
Tuesday, 08.11.2016
21:42

Tačno, bio je glavni kad je bilo puniti Panamu i Venecuelu, dok protiv Čilea nije kreirao niti jednu gol šansu za saigrače, promašio prvi penal - jednom riječju bio je tragičar, ali marketinški je mnogo veći od ostalih konkurenata, pa je na žalost Alexisa, Vidala i ostalih Sampaulovih ratnika bio ispred njih. Slično je bilo i na Svjetskom prvenstvu, eto navedi mi koji je to meč u nok-aut fazi Messi odlučio u korist Argentine? Od 2010e kad je uvedeno da zl loptu odlučuju golovi - tad je fudbal prestao za sve osim za (centralne i krilne) napadače. Dokaz tome ti je neki dan Real dobio 3:0, a navijači Reala nezadovoljni jer CR nije zabio gol, pa Barca dobije neku ekipu golovima Suareza, a onda ide svađa, je li Messi uticao na pobjedu ili nije, uopće nema priče o pobjedi. Ispade realno CR > Reala, Messi > Barce - nadam se da ti navijaš za Argentinu i Barcu, ne kao ostala dječurlija.