'Nula' u Sasuolu - Sampdorija preživela sa igračem manje

Autor: Pavle Lazarević
sreda 20.04.2016.
20:22
Izvor: Sportske.net

U prvom meču današnjeg vanrednog kola italijanske Serije A, fudbaleri Sasuola i Sampdorije odgirali su bez meč bez golova.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

U okviru 43. kola Serije A, Sampdorija je uspela da ostane neporažena na gostovanju u Sasuolu. Ekipa Vićenca Montele se već duže vreme nalazi u donjem delu tabele i ovaj bod će im sigurno značiti.

Koliko je bod bitan Montelinom timu, govori i činjenica da je 'Sampa' ostala sa igračem manje već u 27. minutu. Nekadašnji kapiten milanskog Intera, Andrea Ranokija startovao je veoma neoprezno, pa mu je sudija pokazao drugi žuti karton.

Nakon toga usledila je terenska dominacija domaćina, ali nikako nisu uspeli da zatresu mrežu bivšeg golmana Arsenala, Vivijana.

Prvi napadač Sasuola, Defrel se povredio u 31. minutu, pa ga je zamenio nekadašnji omladinac Fulama, Marselo Trota, koji je uz najboljeg igrača domaćih Domenika Berardija, imao najviše prilika da postigne pogodak.

Ipak, najbolju šansu na meču imao je upravo Berardi, koji nije uspeo da realizuje penal u 88. minutu, koji je skrivio srpski internacionalac Nenad Krstičić.

Nakon ovog remija, Sampdorija ima 37 bodova i trenutno se nalazi na 14. poziciji, dok ostali timovi igraju svoje mečeve od 20 sati i 45 minuta.

Sasuolo je na sigurnom, visokom mestu broj sedam, sa 49 bodova, a da nisu pali u formi u poslednjih nekoliko mečeva, možda su mogli da se bore i za plasman u Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke