Novinari, srušio je rekord, pustite ga da uživa!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 01.10.2015.
09:53
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo je besan!

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Portugalac je protiv Malmea ušao u istoriju.

Postigavši svoj 500. i 501. pogodak u karijeri, zvanično najbolji fudbaler sveta je nadmašio legendarnog Raula, to je uradio na nekoliko 'nivoa'.

Naime, Ronaldo je takođe fudbaler koji je postigao gol na najviše mečeva u Ligi šampiona, ukupno 57. I u ovoj kategoriji je za jedan pogodak nadmašio legendu kraljevskog kluba. Nije to sve, Ronaldo je postao i zajednički najbolji strelac u istoriji Reala, sada na svom kontu ima 323, koliko i Raul. Portugalac ima priliku da nadmaši legendu već u subotu na derbiju Primere protiv Atletiko Madrida.

Prvoj zvezdi Real Madrida sinoć je pao veliki teret sa pleća, ali uživanje u rekordnoj večeri su mu pokvarili novinari.

Umesto o utakmici i rekordima, Ronaldo je bio upitan da PONOVO komentariše svoju budućnost. Na pitanje koje se ponavlja stalno, da je i odgovor koji on ponavlja stalno.

"Moja budućnost je u Real Madridu. Ovde mi je dobro, želim da osvajam trofeje sa klubom u kojem se odlično osećam. Rekao sam milion oputa do sada, nikada ne znate šta nosi budućnosti. To niko ne zna. Videćemo šta će se desiti."

"Imam odličan odnos sa svim ljudima u klubu, sa predsednikom, sa trenerima, sa ekonomom, sa svima. Moj odnos je dobar sa svima jer sam profesionalac."
, jasan je bio Ronaldo.

Uporni sa svojim senzacionalističkim pitanjima, novinari su Ronalda podsetili na detalj iz prošle sezone kada je Pike u javnosti zahvalio pevaču Kevinu Roldanu na tituli, a sve u kontekstu Ronaldove rođendanske proslave dan nakon što je Real Madrid poražen ubedljivo od Atletiko Madrida u februaru 4:0.

Ronaldo do sada nije govorio o tim stvarima, sinoć je bio isprovociran.

"To je moja odluka. Ja govorim kada želim i klub mi ne pravi nikakve probleme oko toga. Kada ne pričam u javnosti onda nešto nije u redu, je l' tako?", pitao je nezadovoljni Ronaldo.

"Pa znate li što ja ne pričam? Imate li pameti da zaključite? da biste radili posao novinara morate da budete pametni. ne pričam jer pitanja nisu dobra. Pitate me o nečemu što se desilo pre pet meseci umesto da me danas pitate o dobrim stvarima, o ekipi. Zašto bih se ja zamarao time što je Pike pričao? Zbog čega je to bitno?"
, završio je ljutiti Ronaldo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crnogorac
Thursday, 01.10.2015
15:28

Vijest o Ronaldu a normalno je da ce prvi da komentarisu njegovi najveci fanovi Don Andres,Simke i Esad :D

avatar
Don Andres
Friday, 02.10.2015
22:49

sta da radimo kad ga neizmjerno volimo. divna je osoba, ja ne mogu da odolim..

avatar
Jok3R
Thursday, 01.10.2015
14:20

Ulazim na ovu novost oko 14h, vidim na njoj 3 komentara, gle cuda, 3 kompleksasa. Don Andres se pravi pametan, Simke o Mesiju i ko drugi, nego Esad Adrovic i njegove kontre. Ljudi fala vi, ovaj portal bez vas ne bi bio isti!

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Thursday, 01.10.2015
17:59

Hahahahahahahahah

avatar
real4ever
Friday, 02.10.2015
00:34

Ma pusti ga tip je smaratelj i kompleksaš. Ima 1000 komentara, a svaki mu je isti. Ne znam ova redakcija zašto više objabljuje te postove. Real, Kontra, da može on bi zabranio da Real postiže golove iz kontranapada. Kada vidi članak o Ronaldu, automatski se pali alarm i mora on postaviti svoj negativni komentar o njemu. Real karakteriše kao defanzivnu ekipu, a Real gotovo nikad ne igra sa defanzivnim veznim u timu, samo jednog defanzivnog veznog Real ima u timu a to je Kašemiro, on večinom vrijeme provodi na klupi. I kada imaju posjed preko 60 posto, preko 15 šuteva na gol, on tvrdi da se Real brani igra na kontranapade. Lani njegova Barselona mnogo golova dala iz brze transformacije, okomitim pasovima, iz polukontri i kontri nikada nije napisao ništa na tu temu. Ne znam više kako mu ne dosadi da piše sve jedno te isto.

avatar
Don Andres
Thursday, 01.10.2015
12:01

vala ga vi na sportske.net hvalite za sve novinare ovog svijeta. svaki dan ima makar po 3-4 clanka o njemu.. hvalite ga cak i kad pimpla loptu na treningu. posao novinara je i da postavlja neugodna pitanje, ako ronaldo kao javna licnost, na to nije navikao za sve ove godine, problem je u njemu.

avatar
LuckyStrike
Thursday, 01.10.2015
15:26

Covek nece da se spusta na taj nivo i da naseda na novinarske provokacije... jer sta su novinari hteli hteli su da izmedju njega i Pikea nameste neku zbrku svadju kako god... pike ga malo bocnuo ovaj smekerski iskulirao i to je to... nece covek da se spusta nisko da bi novine imale sta da pisu.. Malo budite realni kad pisete komentare ovde.. P.S za prvi deo sto si napisao slazem se smaraju i sa njim i sa mesijem sto se tice objava..

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 01.10.2015
12:01

Ja ne znam da li se Ronaldo ikad povrijedio u karijeri i da li je odsustvovao mjesec dana,mislim da se u Realu jos to nije desilo,stvarno je covjek fizicki fenomen,nesto nevjerovatno...Toliko utakmica,takva konstantnost i nikad da nije doslo do neke ozbiljnije povrede,kao sto se to Messiju desilo...On je nekoliko puta morao po 2 mjeseca da bude van terena.

avatar
Madridista
Thursday, 01.10.2015
14:08

Ima 2009 ja mislim nije ga bilo mjesec i po, i jos 2-3 puta po 20-ak dana, ostale sto je imo bude odsutan 1 kolo znaci ne vise do 10 dana. On bi bio bolji fudbaler da se nije toliko fokusirao na fizicku spremu, ali bi to krace trajalo, dribling mu je dosta losiji i sporiji i zakrzljaliji nego dok je jos uvijek bio fizicki slabiji, lakse se kretao i stalno imao uspijesne prodore, ali nije bio bas posebno efikasan. On se odlucio da se fizicki pojaca da bi duze mogao igrati, da se ne istrosi brzo

avatar
LuckyStrike
Thursday, 01.10.2015
15:28

prvi put da cujem da si bar malo pohvalio Ronalda u necemu.. ali svi znamo da si u zadnoj recenici napisao da bi mesi dao vise golova da nije povredjen itd... povrede su sastavni deo svakog sporta... moze svakom da se desi... sta je sa ovim iz Mancistera polomio nogu a 22 23 godine ima... pitanje da li ce on ikad izaci na teren i zaigrati sa 100% svojim kvalitetom..

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 01.10.2015
10:47

Pustite ga da igra kontru, Ronaldo je unistio Real samo da bi Real igrao ono sto nikad nije igrao kontru, Ronaldo je kontra igrac i to mu odgovara. Kako igra Ronaldo u Portugalu gdje nema kontri. da vidimo statistiku u koju se kunu navijaci Ronalda. Najbolji strelci Portugala na SP; Eusebio 1966 - 9golova. Pauleta 2002,2006 -4gola. Jose Augusto Torres 1966 - 3gola. Jose Augusto 1966 - 3gola. Ronaldo 2006,2010,2014 - 3gola. Sta ovdje vidimo Ronaldo dijeli 3-5 mjesto, Ronaldo ima tri svetska za razliku od Euzebija jedno SP; Pauleta dva SP, Ronaldo tri SP: Molim reziju da prevedu Realovim navijacima jer oni ovo ne razumiju, oni ovo ne mogu da vjeruju

avatar
Madridista
Thursday, 01.10.2015
14:10

Kako to da Messi ne osvoji SP ili bilo sta, ima najbolje saigrace na svijetu sto se tice reprezentacije, na svakoj su poziciji bolji od Portugala???????????

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 01.10.2015
18:07

Na svakoj su poziciji bolji od Portugala, potpuno se slazem

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 01.10.2015
17:51

Maradona je imao Valdana, Burucagu i Kanidju, a Messi ima drva Tevez,Higuain,Agero ovi igraci su bili nule na SP. SP da osvojis trebas da imas malo srece, Argentina nije imala srece. Ali ne brini se Argentina osvaja sledece SP. Evo koji razlog, Pokazali su da imaju jaku odbranu, valjda ce jedan imati zivortnu formu da daje golove Agero, Higuain,