Novinar isprovocirao 'Posebnog': "Smešno ti je pitanje!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.04.2017.
11:51
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo "očitao je bukvicu" novinaru koji mu je nakon remija sa Vest Bromvičom "stao na žulj".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Nije se gospodinu "Posebnom" svidelo novinarsko pitanje posle remija sa Vest Bromvič Albionom, pa je novinar britanskog Bi-Bi-Sija platio ceh.

Nesrećnik je nakon utakmice na "Old Trafordu" pitao da li osmesi Žozea Murinja i Tonija Pjulisa znače da su obojica zadovoljni remijem što je izazvalo reakciju Žozea Murinja.

"Ne znam na šta mislite?" počeo je Murinjo uz njemu svojstvenu mimiku.

Novinar je potom dodao da su dva tima bila izjednačena, što je samo dodalo ulje na vatru.

"Zaista to mislite? Zaista tako mislite, zaista? Mislite da je to pitanje? Smejao sam se zato što mi je Toni (Pjulis) prijatelj. Nismo pričali o utakmici. Zaista mislite da je utakmica bila takva?" rekao je Murinjo i dodao,

"Imam pravo da se smejem bez obzira da li smo pobedili, izgubili ili remizirali. Pitate me o utakmici. Da li stvarno mislite da je utakmica bila takva kako ste je okarakterisali?" kazao je menadžer Mančester Junajteda.

Novinar je zatim počeo da se izvinjava i da objašnjava kako je samo pitao da li Žoze Murinjo misli da je utakmica bila izjednačena.

"Žao mi je što moram da vam kažem ali to je smešno pitanje!" zaključio je Murinjo.

Menadžer Mančester Junajteda objasnio je da utakmica nije bila izjednačena jer je Vest Bromvič "jednom prešao pola" a njegov tim sve vreme kontrolisao igru i želeo pobedu.

Mančester Junajted i Vest Bromvič su u okviru 30. kola Premijer lige odigrali nerešeno bez golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Sunday, 02.04.2017
14:35

Jao kako ga lako isporovocirati to nije normalno..Jadan se sticao da objasni kako je WBA igrao bunker i antifudbal, na onu istu taktiku kojom je on osvojio sve svoje trofeje..A zaboravlja kakvu je taktiku na Enfildu postavio..hahahahh Samo nek nam je njega kao menadzera MU i svi smo ovde sretni..

avatar
Realan tip
Sunday, 02.04.2017
13:50

Hahahahaha, covjek hoce da igra na posjed, a nema rjesenja u napadu nikakva. Runi mu sjedu na klupi cijelu utakmicu, a u prvom poluvremenu jedva da su opucali u okvir. Gledao sam utakmicu i mislio da se LVG vratio. Dave, dave, i na kraju nista, manje vise bezopasni napadi, neki pokusaji iz daljine i to je sve. Cak je onaj nesrecni Felaini izgledao kao najveca opasnost kada ga gadjaju u glavu, to sve govori. Plus seprtljavi De Gea umalo da donese sva tri boda WBA-u. Otidji smaracu i bacau para, ocajan si i ti i tvoja pojacanja na celu sa baletanom Mikitarijanom!

avatar
NIKE
Sunday, 02.04.2017
13:14

Hhahahaha, odlijepio nam prevodilac:D Nema frke i Everton je kiksao, ipak ćete završiti na prirodnoj 6oj poziciji.

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 02.04.2017
12:26

Imali jedan novinar u Engleskoj, koji umije da postavi pravo pitanje. Gospodini Murinjo, sta treba da se dogodi da Junajted zauzme 4mjesto, zar nije dovoljna kupovina igraca u junskom prelaznom roku za mjesto Koje vodi u LS. Zasto Junajted u 8utakmica nije postigao vise od 5golova, zar je moguce da kuci nisu u stanju da postignu vise od 5golova, da je srece jednoj ekipi da daju 5golova. Murinjo najveca prevara fudbalska, zaboravio kad njegova ekipa nije prelazila centar.

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 02.04.2017
12:20

Da, mislimo da je mec bio izjednacen. Ako se niste branili zasto si igrao celu utakmicu sa 6 defanzivna igraca? Zasto Runija nisi uveo umesto nekog iz odbrane?