Novi udarac, kraj za Matu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.04.2017.
09:10
Izvor: Sportske.net

Tri godine bez povrede i onda ovo...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Veliki udarac za Murinja.

Kako se saznaje, Huan Mata je operisan u četvrtak i mogao bi da propusti ostatak sezone. Španac je za sve tri sezone u klubu uspeo da se sačuva od povreda, ali izgleda da do kraja, u natrpanom rasporedu neće moći da pomogne.

Junajted danas protiv VBA ne može da računa na Ereru i Ibrahimovića zbog suspenzija, Pol Pogba ima problem sa mišićem, a defanzivci Smoling i Džons su van stroja.

Murinjo će pozvati za meč mlađanog Metjua Viloka koji će biti prvi put član seniorske ekipe. Zanimljivo njegov mlađi brat Kris Vilos je igrač Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pan
Saturday, 01.04.2017
13:13

Veliki problemi za United , zbog veoma gustog rasporeda dosle su neke teske povrede poput Matine . Smoling i Dzons su ozbiljnije povredjeni , Pogba povredjen .

avatar
NIKE
Saturday, 01.04.2017
13:09

Danas sigurica od 0-2 gola na Old Trafordu, jer bez Ibre United neće dati više od 1 gola, a WBA će igrati bunker kao i obično, zapravo to će biti dva bunkera - jedan protiv drugog, teško da će i jedan tim šansu napraviti.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 01.04.2017
11:58

4-2-3-1nDDGnValencia-Baily-Fellaini-ShawnFosu Mensah-CarricknMartial-Mkhtaryan-RashfordnRooneynMislim da Fellaini moze da odigra stopera, ima visinu, jak u duelu, dobar pas, nije spor.

avatar
Saturday, 01.04.2017
14:46

Stavi Felainija u sredinu na mjesto Fosu-Mense, na štopera Roho, lijevi bek Blind umjesto Šoa, Rašford u špicu, a trio iza njega Marsijal, Miketarijan, Lingard. Ja ovu postavu očekujem, a svakako da bih više volio da bude ta tvoja, samo sa Rohom umjesto Felainija, jer nije vrijeme za eksperimente.