Novi trijumf Sampdorije, Sorijanov evrogol!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.09.2015.
22:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Samdorije upisali su večeras i drugu pobedu ove sezone u Seriji A i ponovo se priključili ekipama iz samog vrha tabele.

BETA/AP Photo/Carlo Baroncini
BETA/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici trećeg kola italijanske Serije A, Sampdorija je na svom terenu savladala ekipu Bolonje rezultatom 2-0.

Tokom prvog poluvremena, Đenovljani nisu uspevali da nađu put do gola gostiju, ali je u nastavku golman Bolonje Mirante dva puta kapitulirao.

Prethodno, važan detalj za ishod ovog meča dogodio se u 62. minutu, kada je Rico zbog drugog žutog kartona morao van terena, pa je Bolonja nastavila meč sa fudbalerom manje.

Na vodeći gol se čekalo sve do 75. minuta, a onda je Mjuriel odlično kroz sredinu proigrao Edera, koji je izbio sam ispred golmana gostiju i tu priliku nije propustio - 1:0 za Sampdoriju.

Ako su tada i postojale nade ekipe Bolonje da može da izbegne poraz, sve dileme rešio je sjajni Sorijano četiri minuta kasnije, kada je maestralnim udarcem sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane poslao loptu u gornji levi ugao gola Bolonje - 2:0.

Pogledajte ovu majstoriju u prilogu.

A posle ovakvog epiloga, Sampdorija sada ima sedam bodova, dva manje od vodećeg Intera, a Bolonja je pretrpela i treći uzastopni neuspeh i nalazi se na dnu tabele.


Roberto Soriano Goal Sampdoria 2 - 0 Bologna...by funnyno1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 15.09.2015
08:43
avatar
caperg
Monday, 14.09.2015
23:05

Bolonji zelim plasman u seriu D i da se tamo stalno bore za opstanak... Mrcine.. Ne mogu gol da daju...

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 15.09.2015
08:44

Imali igraca manje i u gosste Samdoriji nije lako