Novi trener Intera je pun predrasuda!?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 08.09.2016.
23:57
Izvor: Sportske.net

To tvrdi fudbaler kog je Holanđanin precrtao nedugo pošto je preuzeo kormilo 'Neroazura'.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Roberto Manćini je dugo inistirao na dolasku Čanera Erkina na 'Meacu', želja mu se konačno ispunila ovog leta, ali pošto je italijanski terner ostao bez posla ovog leta, Turčin se nije dugo zadržao u Interu.

27-godišnji bek je prosleđen na pozajmicu u Bešiktaš i tako postao jedan od retkih fudbalera koji će u karijeri braniti boje tri najveća turska kluba.

Ipak, on ne krije nezadovoljstvo što se eskpresno vratio na Bosfor i ne libi se da kaže da je bio diskriminisan od strane Franka De Bura.

"Znam da me je Inter pratio dve godine, prijalo mi je to interesovanje i naporno sam radio kako bih ubedio čelne ljude kluba da me dovedu. A onda se desila smena trenera, umesto Manćinija je došao De Bur, koji je od rvog treninga imao predsrasude po pitanju mene.

Posle tri i li četiri treninga mi je rečeno da nisam poželjan bez ikakvog objašnjenja. Stvarno ne znam zašto se to desilo, možda zato što sam Turčin, a možda i iz nekog drugog razloga. Pitao sam i predsednika i sportskog direktora da mi objasne o čemu se radi, dobio sam odgovor da ne žele da se mešaju u trenerov posao."
izjavio je Erkin za 'Hurijet'.

Zaista, ova odluka Franka De Bura je krajnje čudna, posebno iz razloga što je Inter najtanji na bekovskim pozicijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Spanovic
Friday, 09.09.2016
02:56

I ti ces da prodjes ko mancini

avatar
Friday, 09.09.2016
00:49

Ovaj će ispasti gori od Manćinija.

avatar
Friday, 09.09.2016
13:36

Ocenjuješ taktiku trenera na osnovu dve zvanične utakmice, pravi poznavaoc fudbala, nema šta!

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 09.09.2016
00:37

Jasno je kao dan da covjek zeli da nametne neki autoritet i da bude u centru paznje,a tek je dosao u klub,i takvo ponasanje mi se gadi i odvratno je,prepotentno.Evo i Jovetic nije registrovan za Ligu Evrope,a vjerovatno mu nece dati priliku da igra mnogo u Ligi.

avatar
No ®ules
Friday, 09.09.2016
00:35

Mancini je doveo jos; Mela, Hernanesa, Jovetu, Sacirija, Kondogbiu, Santona, Medela, Podolskog, Jonatana, Kuzmanovica..nI ni jedan od njih nista u klubu nije pokazao, osim Jovete koji je od svih najmanje igrao. Nije problem u Erkinu koji je solidan, vec u bivsem treneru koji je mislio da je turcin odličan igrač.

avatar
Oldboy
Friday, 09.09.2016
13:44
avatar
INTERnacionalist
Friday, 09.09.2016
00:23

..nisu mogli prodat Ranokiju,Santona,Bjabjanija,Mela tako da se otvorila opcija da Erkin ode na pozajmicu jer neko je morao,i logicno je da to bude bek posto su ostali Ansaldi,Nagatomo,Santon i Dambrozio + par talentovanih bekova iz primavere! Doduse Erkin na pripremama nije pokazao ama bas nista!