Novi trener Barse ''dokazao da voli Srbe''

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2017.
14:40
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Naš bivši reprezentativac to odlično zna.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle informacije da je novi trener Barselone Ernesto Valverde, u izjavi za ''Blic'' oglasio se naš bivši reprezentativni napadač Marko Pantelić, koji je tokom karijere bio u prilici da sarađuje sa ovim stručnjakom.

Baš na Valverdeovo insistiranje, Pantelić je doveden u Olimpijakos 2010. godine i sa crveno-belima iz Pireja osvojio dve titule prvaka Grčke.

Naravno, iz tog perioda nosi prelepe uspomene, a o Valverdeu ima sao reči hvale. Pogotovo što je došao do zaključka da novi trener Barse ''voli Srbe''.

''Nema šta, ovo je pun pogodak Barse. Valverde je sjajan tip, briljantan trener, čovek koji mi je ukazao posebno poštovanje i dokazao da voli Srbe. Nikada nismo imali nijedan problem između nas'', izjavio je Pantelić, uz žal što sa novim trenerom Barse nije duže sarađivao.

On je posebno istakao Valverdeove vrline u komunikaciji sa igračima i uveren je da će u Barseloni to potvrditi.

''Valverde voli napadački fudbal. Zna da popriča sa igračima na pravi način, istinski je pedagog. Savršen je taktičar, koji posebnu pažnju posvećuje i prekidima. Ali, Mesiju, Nejmaru i Suarezu ne treba neko da ih nečemu nauči kada već sve imaju u malom prstu. Njima je potreban motivator, a Ernesto je pravi čovek za to'', poručio je Pantelić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 31.05.2017
18:44

ahahahahaha, brat Pantela kad izvali, nema dalje :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 31.05.2017
18:26

E ako Pantela kaze :D

avatar
jebem ti mater
Wednesday, 31.05.2017
16:02

Pantela bogoce ne lupaj :D

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 31.05.2017
14:42

''Dokazao da voli srbe''. Kako ovo glupo zvuci, covek je profisionalac, siguran sam da ga ne zanima nacionalnost igraca. Ali ipak ovo je Pantela...