Novi Ronaldov het-trik, "petarda" za Bilbao u Madridu

Autor: Boban Filipović
nedelja 05.10.2014.
22:52
Izvor: Sportske.net

Real vezao četvrti trijumf u Primeri i napredovao do četvrtog mesta na tabeli. Ronaldova tri i Benzemina dva gola za punu mrežu gostiju iz Baskije.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Samo dva minuta igre trebalo je "Kraljevskom klubu" da načne Atletik Bilbao. Napad je išao po desnoj strani, Karvahalov pokušaj centršuta bio je izblokiran, lopta dolazi do Bjela koji centrira na drugu stativu, Ronaldo se poklanja - 1:0.

Nedugo potom, Kristijano je ponovo u prilici, ali Gorka Iraizoz uspeva da ukroti njegov pokušaj.

Real dominira prvih 20-ak minuta, gosti tek tada dolaze malo do daha, kreću u napade, ali Kasiljas nije ozbiljnije ugrožen.

Pet minuta pre odlaska na odmor Kritijano Ronaldo ima novu šansu da duplira prednost svog tima, ali akciju završava ispod svog renomea.

Ipak, do odlaska na odmor, Real stiže do drugog gola. Korner s desne strane izvodi Luka Modrić, Benzema je najviši u skoku - 2:0.

Prvo uzbuđenje u nastavku desilo se kada se Bejl našao u prilici, ali njegov udarac ide preko gola.

Velšanin se ipak u 55. minutu ponovo našao u ulozi asistenta, projurio je kao vihor po desnoj strani kada je Benzema odigrao pas u prostor, zavrnuo u šesnaesterac, a Ronaldu nije bilo teško da zatrese praznu mrežu - 3:0.

Par minuta nakon trećeg primljenog gola, Ibai je okušao Kasiljasa, kapiten Reala dobro interveniše i pokazuje da još uvek nije za staro gvožđe.

Bejlu se nije dalo da postigne gol, tj, zatresao je mrežu Iraizoza na nešto voše od 20 minuta pre kraja meča, ali je on poništen zbog ofsajda.

Međutim, nije prošlo mnogo vremena, mreža gostiju se zatresla po četvrti put. Ronaldo je ovog puta bio u ulozi asistenta, poslužio je Karima Benzemu, koji postiže svoj drugi gol na meču.

Ronaldo i Bejl propuštaju lepe prilike u finišu, ali maestralni Portugalac se pobrinuo da pukne petarda, upisao je svoj novi het-trik u 88. minutu i nakon 7. kola na svom kontu ima već 13 postignutih golova!

Golove sa "Bernabeua" pogledjte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke