Novi problemi za Vels - Još jedan igrač preskače duel sa Srbijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
11:35
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ima ozbiljnih kadrovskih problema pred duel sa Velsom, ali glavobolja nije zaobišla ni njegovog kolegu Krisa Kolmana.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Velsa i Srbije sastaju se 12. novembra u Kardifu u okviru 4. kola kvalifikacija za Mundijal koji će 2018. godine biti održan u Rusiji.

Utakmica u Kardifu nosi ogroman ulog zbog čega se sa velikom pažnjom prate dešavanja vezana za kadrovsku situaciju u taborima dve reprezentacije koja je jako nepovoljna.

Sigurni smo da ste već upoznati sa time da selektor "Orlova" Slavoljub Muslin ne može da računa na suspendovanog Aleksandra Kolarova, te povređene Ljubomira Fejsu i Jagoša Vukovića, dok je nastup Duška Tošića još uvek pod znakom pitanja.

Sa sličnim problemima suočava se na početku nedelje i selektor Velsa Kris Kolman koji je u ponedeljak ujutru saznao da neće moći da računa na Bena Dejvisa, a danas je sa spiska otpao još jedan igrač.

Fudbalski savez Velsa saopštio je da defaznivac Vest Hema Džejms Kolins (33) neće igrati protiv Srbije i da je umesto njega pozvan Džo Volš iz Milton Kejns Donsa.


Prekaljeni štoper Džejms Kolins nije imao bitniju ulogu na startu tekućeg kvalifikacionog ciklusa pošto je sve tri utakmice "Zmajeva" odgledao sa klupe, ali je zbog odsustva Bena Dejvisa bio u planovima Krisa Kolmana.

Defanzivac Džo Volš još uvek nije debitovao za seniorsku reprezentaciju Velsa i teško da će priliku za debi dobiti u subotu uveče kada u Kardif stiže selekcija Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke