Novi problemi za Junajted - Povredio se Jang

Autor: Stevan Milovanović
sreda 11.03.2015.
10:47
Izvor: Sportske.net

Junajted će biti znatno oslabljen na narednom meču.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Ekipa Mančester Junajteda će meč protiv Totenhema igrati bez, ove sezone odličnog, Ešlija Janga.

Naime, bivši igrač Votforda i Aston Vile je zaradio jedan jak udarac na meču protiv Arsenala u FA Kupu, tako da najverovatnije neće da bude u prilici da pomogne svojim saigračima u meču protiv Totenhema, javljaju engleski mediji.

29-godišnji fudbaler ove sezone pod vođstvom Van Gala igra mnogo bolje i zabeležio je mnogo više minuta na terenu nego što je to bio slučaj prethodne sezone.

Jang je ove sezone do sada postigao samo jedan pogodak i ima jednu asistenciju, ali se uvek trudi da njegov tim napada, igra sa puno energije i požrtvovanosti.

Na meču protiv Njukasla je postigao i pobedonosni pogodak za svoj tim, tako da je većina navijača zadovoljna njegovim igrama.

Pored Janga koji je povređen, na meču protiv Totenhema neće da nastupi ni Di Marija zbog suspenzije, tako da će strateg Junajteda imati puno problema oko sastavljanja tima.

Ova povreda Janga dolazi u najgorem mogućem trenutku za Junajted, s obzirom da ako izgube od Totenhema, a Liverpul pobedi Svonsi, ekipa sa "Enfild Rouda" će ih prestići na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke