Novi poraz Makabija, pogledajte kako je Stojke savladan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.01.2015.
17:16
Izvor: Sportske.net

Ostavka Aleksandra Stanojevića nije praktično ništa promenila kad je u pitanju forma ekipe Makabi Haife. Naprotiv, izraelski prvoligaš ređa sve slabije rezultate i tone na tabeli...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Novi poraz Makabi Haife u šampionatu Izraela. U utakmici 18. kola, klub koji je donedavno vodio Aleksandar Stanojević pretrpeo je i drugi uzastopni neuspeh, ovog puta na gostovanju Hapoel Ranani.

Meč je završen rezultatom 1-0 u korist domaćina, gol odluke postigao je Tijam u 49. minutu, a posle velikog nesporazuma konfuzne odbrane Makabija i srpskog reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića.

Ovo je ukupno 10. poraz Makabija u 17 odigranih kola, i sada se nalazi na devetom mestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Interesantno je da od Stanojevićevog odlaska, Makabi još nije upisao nijednu pobedu u prvenstvu. Od tada su izborili jedan remi i dva poraza.

U prilogu pogledajte gol kojim je Hapoel Ranana trijumfovao nad Makabijem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 19.01.2015
18:32

Dve velike greške odbrane ,ali Stojke nije kriv.Prvo na odbijenu nešto van 16 igrač odbrane ni ne startuje a onda štoper neoprezno vraća glavom što se ne radi...

avatar
Kolekoliko
Monday, 19.01.2015
20:14

Slazem se, Stojkovic nije kriv, odbrana je bez odbrane i sa asistencijom