Novi kiks "Jorgandžija", Espanjol izdržao na "Visente Kalderonu"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.12.2016.
22:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Atletiko Madrida dočekali su ekipu Espanjola u 14. kolu španske La Lige.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Izabranici Dijega Simeonea polako sebe isključuju iz trke za titulu u Španiji, nakon 14 rundi zaostaju devet bodova za vodećim Real Madridom, a čak su na četvrtom mestu kako im Barsa beži tri a Sevilja dva boda.

Remizirali su bez golova na svom stadionu protiv Espanjola, od prvog do poslednjeg minuta na semaforu je stajalo 0:0.


Dominirali su "Ćolovi" izabranici tokom čitavih 90 minuta igre, ali nisu uspeli da to materijalizuju i postignu pogodak.

Sjajan je bio bivši golman Real Madrida Dijego Lopez, koji od ove sezone brani boje Espanjola.

Najpre je iskusni Španac zaustavio udarac Kokea u 17. minutu meča, njegova sjajna intervencija izazvala je aplauz domaće publike.

Mogao je Espanjol da šokira domaće navijače krajem prvog dela igre, ali je pokušaj Herarda Morena ukrotio Oblak.

Na isteku jednog časa, ponovo su gosti iz Katalonije pripretili, ovog puta preko bivšeg igrača "Jorgandžija" Lea Baptistaa. Brazilac je nezgodno šutirao iz šesnaesterca domaće ekipe, ponovo je Slovenac Oblak bio na visini zadatka.

Šest minuta nakon toga, na scenu se vraća Dijego Lopez, koji "panterskom" intervencijom sprečava Gabija da postigne pogodak.

Mogao je Gaitan da postigne pogodak u 70. minutu, ali je lopta nakon udarca bivšeg igrača Benfike završila tik preko prečke.

Igrao se 85. minut kada je Antoan Grizman imao sjajnu šansu, ali je njegov udarac išao po sredini gola, te je Dijego Lopez još jednom sačuvao svoju mrežu.

Atletiko je pokušavao do kraja susreta da postigne pogodak, ali nisu uspeli da savladaju bivšeg golmana Milana, te su domaći navijači razočarani otišli sa stadiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Sunday, 04.12.2016
09:22

Znao sam da ce ova sezona biti losa za Atletiko. Simeone je glavom vec u Interu, a i ostali mislim da razmisljaju o promeni kluba na kraju sezone.