Novi Barsin trener - Navijači hoće jednog, igrači drugog, Lućo predožio trećeg!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.03.2017.
10:01
Izvor: Sportske.net

I dodajmo na to da klub ima četvrtog kao ideju, jasno da nas čeka pravi karambol na kraju sezone!

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Sada kad je jasno da će Luis Enrike napustiti klub na kraju sezone, počinju pregovori oko novog trenera.

Kada su navijači u pitanju, jasno je, oni žele Sampaolija, sve ankete među "sociosima" pokazale su da tri četvrtine njih veruje da je sadašnji trener Sevilje pravo rešenje.

Ali, on nije jedini na listi, igrači naginju ka drugom kandidatu.

U pitanju je Enrikeov pomoćnik Unzue, svlačionica ga obožava, mnogi veruju da će to biti presudno. Bivši golman je proveo tri sezone u klubu krajem devedesetih, a kao trener bio je pomoćnik i Rajkardu i u stručnom štabu Gvardiole. Samo jednu sezonu je radio samostalno u Numansiji, a kada mu je propao posao u Santanderu jer je Rasing bankrotirao, otišao je sa Enrikeom u Seltu.

Treći kandidat je večiti, nekoliko puta je pominjan, u pitanju je Valverde, trener Bilbaoa. Radio je u Espanjolu, Olimpijakosu, Viljarealu, Valensiji. Prema informacijama iz medija njega je Luis Enrike predložio za naslednika.

I četvrti je Jirgen Klop. Iako ima ugovor do 2022. njemu u Liverpulu ne cvetaju ruže, mogao bi da napusti klub ako ostane bez Lige šampiona. U Barseloni veruju da je problem u kvalitetu igrača Liverpula, a ne u treneru i uprava Barselone naginje ka Nemcu, ako bude slobodan.

Kako se priča, Alegri nije opcija, on gleda ka Engleskoj, a i u Kataloniji smatraju da se svojim stilom ne bi uklopio u tamošnju filozofiju igre.

Dakle, navijači hoće jedno, svlačionica drugo, Lućo je predložio trećeg kandidata, a direktori naginju Klopu.

Biće zanimljivo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fasfagadg
Thursday, 02.03.2017
16:39

Dok je njima sudije nema zime,nepostojeći penali,crveni kartoni itd :D

avatar
P. S.
Thursday, 02.03.2017
16:19

K'o da gledam da Sampaoli i Klop sigurno otpadaju, pa čak i Valverde. Unzue svakako ima najveće šanse, a ako i on otpadne moraće pronaći nekog anonimusa koji 'ima Barsin DNK', 'razume filozofiju Barsine igre' i 'dokazani je prijatelj kluba'. :D

avatar
Saturday, 04.03.2017
16:40

ma kakav BARSA DNK samo time propadaju, igraju dosadan fudbal, igrac vodi glavnu politiku u klubu, tako rade samo mali klubovi tj tako je kod nas....u nasoj ligi a znamo kakva je.

avatar
Barça u ♥
Thursday, 02.03.2017
13:23

Po meni svako od ove cetvorice je dobra opcija.Licno bih najvise voleo Klopa,ali to je malo verovatno,nazalost.

avatar
El Nindža
Thursday, 02.03.2017
13:00

Nije zaslužio da ovako ode, stoga se nadam da će se oprostiti sa nekom titulom. A śto se tiče novog trenera, rekao bih da su ova četvorica dobre opcije

avatar
Barcelonista
Thursday, 02.03.2017
12:53

Klop ili Sampaoli bi bili uuuufffff!!

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 02.03.2017
12:39

Samo jedan moze doci, a to je Kuman

avatar
NIKE
Thursday, 02.03.2017
12:36

Ma kakav Unzue, nek dovedu Sampaolija i riješili su problem motivacije idućih 10ak sezona, svi koji misle da trener ne znači ništa ekipi, nek pogledaju šta su uradili jedan Konte sa Chelseaom, Simeone sa Atletikom, Sampaoli sa Seviljom, Žardim sa Monakom i td. Dobar trener(taktičar) je važniji od bilo kojeg igrača, zato Unzue i ostali nek zabavljaju slačionicu i ismijaju manekene što igraju za Pereza, mada to može i Las Palmas, tako da to i nije nešto posebno.

avatar
MANUTD
Thursday, 02.03.2017
15:06

Sta je to uradio Sampaoli sa Seviljom i Konte sa celsijem? To su kao neka cuda? Ne razumem, Konte je preuzeo ekipu koja je vec bila sampion.

avatar
Ulquiorra Cifer
Thursday, 02.03.2017
15:43

Konte je od Juventusa iz blata napravio ovaj Juve sada, od 7 mesta do šampiona, 1 titula bez poraza, 1 titula sa rekordnim brojem osvojenih bodova i 1 sa najviše pobeda u sezoni, postavio je rekord u svakoj sezoni sa Juveom a evo i sada mu odlično ide sa Čelsijem.nSampaoli je osvojio kopu sa Čileom a evo sada fenomenalno vodi Sevilju, ne znam šta ti nije jasno ?

avatar
Rise up
Thursday, 02.03.2017
12:31

Samo ne Unzue svaka cast vole ga igraci znamo od ranije to, ali on nikako. Sampaoli najbolje resenje.

avatar
Steffi
Thursday, 02.03.2017
12:27

Unzue je jos slabiji od Enrikea, covek nema znanje, Sampaoli ili Valverde, Klop je nemoguca misija.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 02.03.2017
12:23

Nije mi jasno zasto sada govori da ce nspustiti Barsu...To je trebao reci na kraju sezone a ne sada kada se borimo za titulu.

avatar
Barca4ever
Thursday, 02.03.2017
11:29

Samo sampaoli.Trener mora da ima autoritet kao Konte a Unzue ga nece imati.Murinjo ga je imao ali ga je izgubio u Realu.Konteu nije bitno da li si Mesi,Ronaldo ili Kosta sistem postoji i bez tebe.

avatar
Stefmajster
Thursday, 02.03.2017
11:23

Sampaoli je fenomenalan trener, dobar takticar, motivator... Valverde je takodje dobar trener, ali previse mi je miran nekako i tih.. Unzue nikad nije bio trener i greska bi bilo da mu se da sansa... Klop.. sta reci kao fan Barse, zeleo bih da on bude novi trener :)