Nove glavobolje za Pepa Gvardiolu!

Autor: Beta Beta
petak 04.12.2015.
15:33
Izvor: Beta

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je danas da će trojica važnih igrača njegove ekipe propustiti nekoliko narednih utakmica zbog povreda.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Gvardiola je rekao da Daglas Kosta i Arjen Roben imaju problema sa povredama tetive, a da David Alaba ima problema sa povredom levog stopala i da zbog toga najverovatnije neće biti na terenu do kraja godine.

Trener šampiona Nemačke dodao je da će se Frank Riberi u ekipu vratiti pre pauze u prvenstvu.

Od ranije su povredjeni Huan Bernat, Tijago Alkantara i Mario Gece.

Bajern će u subotu igrati u Menhengladbahu protiv četvrtoplasirane Borusije, utakmicu 15. kola Bundeslige.

Bajern je prvi na tabeli sa 40 bodova, osam više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda i jedina je neporažena ekipa u šampionatu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Friday, 04.12.2015
22:49

Moj izbor za sutra: Nojer-Rafinja-Boateng-Benatia-Lam-Alonso-Martinez-Koman-Vidal-Miler-Lewa... Sutra ako izgubimo ne treba zameriti...

avatar
cholic
Friday, 04.12.2015
18:43

A tek sto se vratio na teren opet roben

avatar
Friday, 04.12.2015
16:48

Ja bih ovu postavu izveo protiv Menhegladbaha, Nojer - Lam, Martinez, Benatia, Rafinha - Alonso - Koman, Vidal, Rode, Miler - Levandovski. Moramo dovesti jos jedno krilo, Belarabi, i jednog beka, Karvahal.

avatar
Mario Götze - Return
Friday, 04.12.2015
22:52

Jedno krilo cemo mzd i na zimu dovestti, esi video prica se o onom liku iz Sautemptona, ej ali realno imamo dosta krila RIBERI ROBEN GECE MILER KOMAN DAGLAS, ne zna se koji je bolji...Ali jos jedno bi trebalo ili sad ili na leto, moj pik je Belarabi ili Grizman, mada ni Brahimi ili Herman npr nebi bili losi, svakako i Azar bi bio extra pojacanje...

avatar
Saturday, 05.12.2015
14:55

Zbog povreda, ne smemo da dopustimo da nse nadjemo u situaciji kao protiv Barselone. Mane bi mogao, ako neko ode od ovih, ali tesko da ce iko otici.

avatar
Carina
Friday, 04.12.2015
16:42

Kakvi problemi? Da nece sigurno neko da se ukljuci u trku za titulu u bundesligi? Prolaz dalje u LS je vec obezbedio i to kao pobednik grupe, sezona se za Bajern nastavlja krajem februara, do tad lagane pripreme, u to se pretvorila njihova ligica.