Nova 'šestica' u Bajkovoj mreži, Stojanović pred otkazom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.12.2014.
20:17
Izvor: Sportske.net

Bivši trener i golman Crvene zvezde Slaviša Stojanović i Boban Bajković neće u dobrom raspoloženju dočekati Novu Godinu. Drugu utakmicu za redom Bajko je primio 6 golova a Stojanović je vrlo blizu otkaza.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Nadali su se u belgijskom Lirsu da će angažovanjem Slaviše Stojanovića rešiti rezultatske probleme i da će trener koji je u prethodnoj sezoni doneo titulu Crvenoj zvezdi uspeti da izbori opastanak.

Slovenac je nedugo nakon dolaska u klubu angažovao i golmana iz Zvezdinog šampionskog tima a, ruku na srce, Boban Bajković je najmanje kriv za golgotu kroz koju prolazi Lirs.

Drugu utakmicu za redom Lirs je izgubio rezultatom 6:0 pošto je nakon Šarlroa i Briž častio Bajkovića sa šest golova u mreži.

Lirsu je to bio 13. poraz u sezoni pa posle 21 utakmice zauzima poslednju poziciju na tabeli sa sve manjim izgledima da uhvati priključak za Beverenom koji se nalazi iznad crvene zone.

Posle dva debakla koje je Lirs pretrpeo u poslednja dva kola nije isključeno ni to da Slaviša Stojanović u narednom periodu dobije otkaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke