Nova šestica Đurđevićevog Vitesea!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.10.2014.
22:06
Izvor: Sportske.net

Sedmo kolo holandske Eredivizije bilo je posebno berićetno sa prosekom od četiri gola po utakmici, a rezultat prve utakmice osmog kola govori da bismo za vikend ponovo mogli da gledamo goleade u Holandiji.

vitesse.nl
vitesse.nl

Povezane vesti

Prethodni vikend bio je posebno inspirativan za strelce u holandskoj Erediviziji pošto je na devet prvenstvenih utakmica viđeno čak 37 golova.

U proseku je padalo više od četiri gola po utakmici a najefikasniji je bio Vitese koji je na gostovanju Dordrehtu slavio rezultatom 2:6.

Na otvaranju osmog kola tim našeg Uroša Đurđevića ugostio je Den Hag i upisao još jednu šesticu!

Večeras je Vitese kao domaćin savladao Den Hag rezultatom 6:1 (5:1) a Uroš Đurđević nije iskoristio priliku da u poslednjih 15 minuta pobedu domaćeg tima učini još ubedljivijom.

Trener Vitesea dao je Urošu Đurđeviću priliku da odmeni Abiola Daudu i postigne prvenac u novoj sezoni ali bivši napadač Rada nije uspeo da se upiše na listu strelaca.

Golove za Vitese večeras su postigli Kevin Lerdam (2) i Marko Vejinović (3), a jednom su gosti zatresli sopstvenu mrežu.

Uprkos činjenici da Đurđević i Dauda večeras nisu bili u elementu, Vitese posle osam odigranih utakmica ima 11 bodova i nalazi se na devetoj poziciji na tabeli.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke