Nova pobeda Mihine Sampdorije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.12.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović nastavlja sa odličnim rezultatima na klupi Sampdorije ove sezone. Njegov tim večeras slavio i u Veroni i zadržao mesto u vrhu tabele.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 14. kola italijanske Serije A, Sampdorija je kao gost savladala Veronu rezultatom 3-1.

Ovo je šesta pobeda Mihajlovićevog tima od početka sezone, što mu, uz sedam remija i sa samo jednim porazom, u ovom trenutku donosi četvrto mesto na tabeli Serije A.

Možda i ključni trenutak večerašnjeg meča dogodio se u 26. minutu, kada je Rafael Markez skrivio jedanaesterac, zaradio direktan crveni klarton, a sa bele tačke je precizan bio Eder, za vođstvo Sampdorije od 1-0.

Ipak, iako sa igračem manje, domaći u 37. minutu, golom veterana Luke Tonija stižu do izjednačenja i rezultatom 1-1 se ušlo u nastavak meča.

Brojčana prednost gostiju došla je do punog izražaja u drugom poluvremenu, pogotovo u periodu od 57. do 62. minuta, kada su najpre Stefano Okaka, a onda i Manolo Gabijadini doneli važan trijumf Mihajlovićevoj ekipi, posle tri uzastopna remija u prethodnim mečevima.

Sve golove možete da pogledate OVDE.

Doprinos ovoj pobedi Đenovljana dao je i naš Nenad Krstičić, koji je priliku dobio od 55. minuta, umesto Dankana. U domaćem timu nije bilo povređenog Boška Jankovića.

U sledećem kolu, narednog vikenda, Sampdoriju očekuje najveće iskušenje od početka sezone - gostovanje šampionu i lideru na tabeli, ekipi Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke