Nov ugovor za Stivena Džerarda

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 01.12.2014.
13:21
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose da će Liverpul ponuditi produžetak saradnje svom kapitenu.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Džerardu važeći ugovor sa "Redsima" ističe sledećeg leta, spekulisalo se da bi posle toga mogao da napusti "Enfild", ali uprava nikako ne želi da se tako nešto desi.

Menadžer Brendan Rodžers je izjavio da je novi ugovor za 34-godišnjeg kapitena spreman.

"Novac u ovom slučaju ne figurira kao bitan faktor.

Džerardu ćemo dati vremena da razmisli koliko god bude hteo - Od danas do kraja sezone."
kaže Rodžers.

Rodžers je demantovao medijska pisanija da je u lošim odnosima sa Džerardom. Sumnje za takve tvrdnje izvučene su iz razloga što ga je ostavio na klupi za meč sa Stoukom, koji se igrao na "Enfildu" na dan kada je Stivi Dži debitovao za Liverpul.

"Ko prati Stivena na društvenim mrežama mogao je da se uveri da nije bio u poptunosti spreman. Naš odnos je fantastičan." zaključio je menadžer "Redsa".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boban Rajovic
Monday, 01.12.2014
14:33

Otkad je Dzerard otisao iz reprezentacije, Engleska je vezala 6 pobeda, jos jedan dokaz onoga sto odavno tvrdim, dok ne ode ovaj Liverpul tim sa sredine tabele.

avatar
AxweII
Monday, 01.12.2014
14:49

Inace prestao sam komentarisati ovdje zbog ove promjene kod objave komentara, ali na ovu glupost od jednog ocigledno ogranicenog momka, sam morao odgovoriti. Ta smjesna Engleska je na svim kvalifikacijama briljirala ali kada dodje na red samo takmicenje tu redovno podbace bio Dzerard u timu ili ne!! Nemoj da te licne frustracije prema Liverpulu i potreba da provociras sprjecavaju da napises ono sto mislis. Budi nekad malo realan. ;)

avatar
Kralj Stiven
Monday, 01.12.2014
14:57

Док су играчи Јунајтеда држали игру Енглеске видим имали су доста успеха на великим такмичењима освајали су све и СП и ЕП чак и Куп Конфедерација и Олимпијаду.Капитен Руни на овом СП дао свој први гол у каријери на том такмичењу,али добро ви сте се и уздигли из комплекса према Ливерпулу тако да није ни чудо што лупетате нон стоп.