Nojer: "Nisam globalni brend kao Ronaldo ili Mesi"

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 25.12.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net

Golman Bajerna pričao je o svojim šansama za Zlatnu loptu, kao i o svojim rivalima za tu prestižnu nagradu, Mesija i Ronalda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Manuel Nojer je u najužem izboru za igrača godine. Ipak, najveće šanse daju se Ronaldu, a većina očekuje da će Nojer završiti na trećem mestu.

Golman nikada nije osvojio ovu prestižnu nagradu, najbliži je bio Điđi Bufon, po svemu sudeći ni ove godine neće biti drugačije, ali je Nojer ipak veoma srećan i ponosan što je došao u najuži krug kandidata.

"Veoma sam ponosan i srećan što sam u najužem izboru. Ipak, druga dva kandidata su globalni brendovi, tako da smatram da imaju veliku prednost.

Ipak, i ovo je velika stvar i zadovoljan sam kako god da se glasanje završi
", rekao je Nojer.

Međutim, Nojer tvrdi da mu to i nije preterano bitno, već da je usredsređen na uspeh sa Bajernom.

"Nismo uspeli da podignemo trofej na našem stadionu 2012. pa zato sada želimo da ove godine u našoj zemlji i glavnom gradu Nemačke proslavimo taj veliki uspeh", istakao je Nojer.

Da li mislite da Nemac ima šanse da osvoji Zlatnu loptu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goat ronaldo
Thursday, 25.12.2014
23:11

ti i messi zajedno nijeste brend ko CR7...

avatar
Larion@
Friday, 26.12.2014
01:58

Mesi je za dve lopte vise veci brend od Ronalda,a Nojer je golman svetskih prvaka,nemackih prvaka i proslogodisnjih prvaka LS.Dakle ima sve sto i Ronaldo ima i naravno ono sto Ronaldo nikad nece uzeti u svojim rukama

avatar
goat ronaldo
Friday, 26.12.2014
12:27

ali taj Nojer i taj Messi sa svim svojim titulama i nagradama opet nijesu zajedno ni priblizan brend ko Kristijano...covjek osim fudbala izdominiro i na tom polju...lagano...