"Noćna mora" za Romu, da li je konačno dovoljno dobar za "Orlove"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.04.2017.
09:32
Izvor: Sportske.net

Rim ima novog imperatora, mediji puni hvalospeva, posle dvomeča u "Derbiju dela Kapitale". Da li nam je potreban?

EPA/ALESSANDRO DI MEO
EPA/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

"Romina noćna mora", tako su italijanski mediji krstili Srbina koji je praktično odlučio pobednika u 180 minuta rimskog derbija u kupu.

Sergej Milinković Savić je junak Lacijala, dva meča, dva gola Romi, sinoć i asistencija Imobileu, za sladak poraz od 2:3, koji je beznačajan, Lacio će se boriti za trofej.

"Kada pomislite da je Lacio koštao duplo manje nego Bruno Pereš Romu", čudi se "Korijere delo Sport" koji kaže da je ovo sezona u kojoj je Srbin rođen u Španiji pokazao da izrasta u jednog od najboljih igrača lige.

U izveštajima sa meča se navodi da zadivljuje zrelost sa kojom igra Sergej, da je izrastao u jednog od najboljih vezista u Seriji A i da će Lacio imati problem da ga zadrži.

On želi da potpiše novi ugovor, ali ako stignu ponude iz Engleske, Lotito će teško odoleti.

Jer, sada više niko ne priča o Felipeu Andersonu, za Sergeja ima mnogo više interesanata. Teško da bi mogao da završi u nekom drugom italijanskom klubu, procenjuje se da bi ga "Orlovi" prodali u Englesku za oko 35 miliona evra, odnosno četiri puta više nego što ih je koštao.

Ali, da li je rano za to?

Ostaje otvoreno pitanje šta će se desiti letos, ali Srbin ne razmišlja o tome. Lacio će biti domaćin u finalu jer se igra u Rimu, Inzagi bi želeo Juve, Dule Basta kaže da je bolje da igraju sa Napolijem.

Milinković-Savić se nije izjašnjavao.

U svakom slučaju, Srbija ima blago koje ne koristi, ponovimo još jednom, ovakav Sergej je potreban "Orlovima"!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acconi
Wednesday, 05.04.2017
14:20

Ljudi, nema tu filozofije, rekao je Muslin da mu se ne uklapa u sistem i tu je kraj.Da li čovek za sada ima rezultate? Ima. Da li su rezultati merilo uspeha? Jesu, tu je svaka priča završena. Tim nisu pojedinci, već grupa igrača,karakter koji se uklapa u tu grupu. Pa koliko samo ima vrhunskih svetskih igrača koji su nosioci u svojim klubovima, ali nisu trenutno potrebni reprezentaciji, jer se ne uklapaju u zamisao selektora. Selektor je najmerodavniji, jer on odgovara za neuspeh.

avatar
chaki
Wednesday, 05.04.2017
11:51

Jaoj ljudi dosadni ste vise sa ovim, ja bi prvi voleo da ga zove, ali nije u pitanju uopšte dali je dovoljno dobar, ako je iko od vas pratio reprezentaciju kako treba i izjave SMS-a i Muslina

avatar
Forza Napoli
Wednesday, 05.04.2017
11:35

Kriminal je da on ne igra

avatar
Steffi
Wednesday, 05.04.2017
11:14

Onaj celavac me nervira, mi nemamo igru, imamo Tadica i slabu grupu, covek ne zove Ljajica, ovog i jos dosta njih, bitno da su nam u timu Vukovic i S Mitrovic.

avatar
djan_franko
Wednesday, 05.04.2017
10:13

Nema on mesta pored ,,majstora,, gudelja.. 🙈

avatar
Al(a)din
Wednesday, 05.04.2017
09:46

Ako pitate naseg strucnjaka, nije. Mora da bude Messi, pa da bi bio dobar za nas.