Njukaslu povređena prva tri golmana, a nemaju uslov za "hitan transfer"?!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 18.12.2014.
16:24
Izvor: Sportske.net

Njukasl je u nebranom grožđu - prva tri golmana su povređena, ostali su na 17-godišnjem Frediju Vudmanu, ali Premijer liga im neće dozvoliti da se pojačaju van prelaznog roka?!

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Prvi golman Tim Krul doživeo je povredu na treningu početkom decembra, njegov zamenik Eliot je povredio butni mišić u pobedi protiv Čelsija rezultatom 2:1, dok je treći golman Alnvik povredio rame protiv Totenhema sinoć.

Njukasl je tako ostao samo sa mladim Fredijem Vudmanom, koji ima 17 godina i sin je Njukaslovog trenera golmana.

Naravno, Pardju je odmah poslao zahtev Premijer ligi za "hitnu pozajmicu", kako ne bi tinejdžer stao na gol u ligi, ali njihov zahtev bi mogao da bude i odbijen!

Iako tehnički imaju samo jednog golmana trenutno, Njukasl ima pod ugovorom i Karla Darloua, koji brani kao pozajmljen igrač u Notingem Forestu. Njukasl mora da dokaže da ga ne može opozvati, i tek onda će mu biti dozvoljeno da dovede nekoga.

Naravno, Njukasl to najverovatnije može učiniti, ali ovo gubljenje vremena moglo bi značiti da će imati na golu četvrtog golmana, pa je pitanje kako će se ovaj golobradi mladić snaći.

Inače, prethodni put je ovo pravilo iskorišćeno od strane Mančester Sitija 2010. godine.

Tada su bili povređeni prvi golman Šej Given i njegov zamenik Stjuart Tejlor, mladi Džo Hart je bio na pozajmici u Birmingemu, a na pozajmicu je došao golman Sanderlenda, Marton Fulop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke