Njukasl u problemu, bez prvog golmana do januara

Autor: Beta Beta
utorak 02.12.2014.
01:06
Izvor: Beta

Golman Njukasla Tim Krul mogao bi zbog povrede zgloba da odsustvuje iz ekipe do januara, preneli su danas britanski mediji.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Krul je izvrnuo zglob na treningu uoči subotnje utakmice protiv Vest Hema (0:1). Trener Njukasla Alan Pardju rekao je da će se golman crno-belih najverovatnije u januaru vratiti na teren.

Njukasl sutra uveče igra protiv Barnlija, a utakmicu će propustiti kapiten Fabricio Koločini zbog povrede lista. Takodje zbog povreda neizvestan je nastup Darila Janmata, Majka Vilijamsona i Masadije Hajare. Meč će zbog suspenzija propustiti Musa Sisoko i Džek Kolbek.

"Kritično je po pitanju igrača koji čine kičmu ekipe. Neće igrati Tim, ni Musa, neće biti Džeka. Oni bi bili u prvom timu da su spremni. Vodiću 22 igrača u Barnli i tri fudbalera iz omladinske škole", rekao je Pardju, preneli su britanski mediji.

"Ali, već smo bili u takvoj situaciji i pobedjivali smo jer je naša ekipa snažna i ne plaši se gostovanja u Barnliju. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo", dodao je on.

Posle 13 kola u Premijer ligi Njukasl zauzima deveto mesto sa 19 bodova, a Barnli je na pretposlednjem, 19. sa 11 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke