Njukasl i Srbin - Dobitna kombinacija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.02.2016.
13:11
Izvor: Sportske.net

Tekući vikend obeležiće kuriozitet koji se tiče srpskih internacionalaca koji su na dve različite strane sveta svojim golovima doneli pobede klubovima sa istim imenom.

newcastlejets.com.au
newcastlejets.com.au

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović u subotu je postigao jedini gol u pobedi Njukasla nad Vest Bromvič Albionom, a dan kasnije nešto slično je učinio i njegov zemljak koji brani boje istoimenog tima.

Hiljadama kilometara daleko od "Sent Džejms Parka", bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Trifunović postigao je oba gola u pobedi australijskog Njukasla nad Melburn Sitijem.

Njukasl Džetsi slavili su rezultatom 2:1 (2:1) nad Melburn Sitijem u okviru 18. kola australijske A-Lige, a Miloš Trifunović je sa dva pogotka doneo petu pobedu svom klubu.

Prvi pogodak Trifunović je postigao u 48. minutu, a onda je potvrdio pobedu Njukasla golom 18 minuta pre kraja utakmice. Utešni pogodak za Melburn bio je delo Bruna Fornarolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Sunday, 07.02.2016
14:22

Bre sad se nesh setih da je Karadzic nesh petljo sa savezom Kine , mogao bi njih malo uvedti u ovu nasu ligu da se oparimo