Njukasl dobija veliko "pojačanje"

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.05.2017.
21:31
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji blisku klubu sa "Sent Džejms Parka", ekspresni povratak u Premijer ligu doneo je "Svrakama" novog sponzora.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Njukasl junajted je minule sezone ispao iz elitnog engleskog ranga, Benitez ih je preuzeo krajem sezone, ali nije imao dovoljno vremena da podigne klub i spasi ga ispadanja iz elite.

Iskusni Španac je potom odlučio da ostane u klubu i pokuša da ga odmah vrati u PL, u čemu je i uspeo.

"Svrake" bi naredne sezone mogle da budu jedno od prijatnijih iznenađenja Premijer lige, nema sumnje da će biti izuzetno aktivni i na transfer pijaci, a najnovije informacije dokazuju da će imati i puno sredstava na raspolaganju.

Naime, Njukasl će u narednih nedelju dana potpisati ugovor sa novim sponzorom, kako "Kronikl Lajv" saznaje, u pitanju je kineska kompanija koja se bavi onlajn klađenjem i sa ekipom sa "Sent Džejms Parka" će potpisati veliki ugovor, po kom će "Svrake" inkasirati pozamašnu količinu novca.

Fudbaleri ove ekipe će na svojim dresovima od naredne sezone nositi i ime novog sponzora, postoji mogućnost i odlaska na turneju po Kini, ali je to malo verovatno.

Ono što je takođe poznato, to je da će "Puma" i dalje voditi brigu o sportskoj opremi fudbalera Njukasl junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 10.05.2017
19:57

Na moru devedesetih sam upoznao dva lika ,ono klasika -istetoviran grb na listu i plećki ,svuda su išli u crno-belim dresovima ,pivo i pljuge....ali po ceo dan su pričali samo o klubu...nema kod njih navijam za Radnički i Zvezdu...

avatar
Los Vikingos
Friday, 05.05.2017
22:03

Nikada nisam nesto posebno simpatisao Njukastl, posebno ne u njihovoj poslednjoj sezonu u Premijer ligi kada su se mnogo izglupirali iz njihove uprave. Ali ocekujem da ce se Njukastl dodatno pojacati i da ce opet postati redovni prvoligas.