Ništa novo u Turskoj - Milijaš nemilosrdno trese mreže!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.12.2014.
13:07
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nastavlja svoju golgetersku seriju u dresu Manisaspora.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Njegov klub ove sezone vodi veliku borbu za opstanak u drugoj ligi Turske, a upravo je Nenad Milijaš najzaslužniji što uopšte imaju čemu da se nadaju po tom pitanju.

Manisaspor u meču 14. kola danas je igrala protiv Bukaspora, a Milijaš je sam početak meča obeležio svojim pogotkom, vodećim za domaći tim u ovom susretu.

On je već u četvrtom minutu doneo prednost Manisasporu, u duelu sa jednim od glavnih konkurenata u borbi za opstanak, da bi vođstvo duplirao Baris na isteku prvih pola sata igre. Samo tri minuta kasnije, mreža Bukasopora se ponovo zatresla, posle jedanaesterca dosuđenog u korist domaćeg tima, a sa bele tačke je siguran bio Nenad Milijaš, za praktično nedostižnih 3-0!

Do poluvremena, već je bilo i 4-0, a strelac četvrtog gola za Manisaspor bio je Dimitrov.

Današnji golovi su Nenadu Milijašu već peti i šesti ove jeseni u dresu Manisaspora.

Dodajmo još i da je Nikola Mikić od prvog minuta u startnoj postavi domaćeg tima, a da je napad predvodio nekadašnji napadač Crvene zvezde Branimir Subašić, koji je u drugom poluvremenu svojim golom postavio konačnih 5-0!

Ukoliko bi domaći pobedili, izjednačili su se po broju bodova sa današnjim rivalom i tako najavili skori izlazak iz opasne zone.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke