Nila Tejlora zbog stravičnog starta nad Kolmanom čeka duža pauza

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.03.2017.
13:47
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za Srbiju, kako će standardni reprezentativac Velsa po svemu sudeći morati da "odleži" dužu kaznu od očekivane.

EPA/TIBOR ILLYES
EPA/TIBOR ILLYES

Povezane vesti

Malo je reći da je Tejlor, koji je svojevremeno polomio i nos Dušanu Tadiću u okršaju Srbije i Velsa u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, neoprezno startovao, kada je polomio Kolmanovu desnu potkolenicu na dva mesta.

Na slici, koju možete videti OVDE, jasno se vidi stravičan prelom koji je defanzivac Evertona doživeo, i zbog kog će propustiti od šest do 12 meseci fudbala.

Tejlor je naravno odmah dobio crveni karton, prvobitno mu je određen jedan meč suspenzije, upravo protiv Srbije, a kako stvari stoje FIFA bi mogla da preinači tu odluku i strožije kazni defanzivca Aston Vile.

Prema navodima "Bi-Bi-Sija", Tejlor će najverovatnije dobiti više mečeva suspenzije, što znači da će reprezentacija Velsa biti značajno oslabljena i posle utakmice sa Srbijom u Beogradu, u kojoj će "Zmajevi" biti uskraćeni i za Gereta Bejla, koji odrađuje suspenziju zbog žutih kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
malialejandro4LFC
Thursday, 30.03.2017
18:17

Da je federacija njihova pametna da ga iskljuce iz repke do kraja karijere zbog takvog starta...

avatar
Blackmamba24
Thursday, 30.03.2017
17:18

Suspendovati ovog kako da na zovem sve sem fudbalera, na godinu dana ne igranja fudbala

avatar
Peron
Thursday, 30.03.2017
17:04

Trebaomo napuniti ovaj vels kao curko.. Da im damo sto vise golova i da ih pokidamo na terenu, kakva je to stoka... Kako su se samo ponasali protiv nas.. Odvratni su.. Puni olos englesku

avatar
Don Andres
Thursday, 30.03.2017
13:51

ako messi dobije 4 meca zbog izgovorenih rijeci onda ovaj treba da dobije makar 15 meceva. ipak lom noge ostavlja trajnije posledice od psovke ( :

avatar
Paul Dokic
Thursday, 30.03.2017
14:44

Brate zna se da je Messi dobio suspenziju da ne bi morao da igra na La Pazu u Boliviji, sada ce odjednom da mu skrate suspenziju, na samo jednu utakmicu, koja je vec prosla ili tako nesto. Mislim daj, u Juznoj Americi neko da bude suspendovan zbog psovanja sudije, sta je mogao da mu kaze da bude toliko ostro hahaha

avatar
Thursday, 30.03.2017
17:12

Pročitao sam da Tejlor neće igrati 6-12 meseci, videće još.