Nije prvi put - Murinjo sa rezervama u poslednjem kolu PL?

Autor: Beta Beta
utorak 02.05.2017.
16:11
Izvor: Beta

Murinjo će sve iznenaditi u poslednjem kolu Premijer lige?

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da bi u poslednjoj utakmici u prvenstvu protiv Kristal Palasa mogao da izvede na teren mladi tim, ako njegova ekipa bude igrala u finalu Lige Evropa.

Junajted se bori za plasman u Ligu šampiona, trenutno je peti na tabeli sa 65 bodova i ima bod manje od gradskog rivala Sitija na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Liverpul ima 69 bodova na trećem mestu koje obezbedjuje direktan plasman u Ligu šampiona. Do kraja takmičenja u Premijer ligi ostala su četiri kola, a Junajted će izmedju ostalih igrati protiv drugoplasiranog Totenhema i šestoplasiranog Arsenala.

Ekipa Žozea Murinja ima šansu da se plasira u Ligu šampiona ako osvoji Ligu Evropa, gde je stigla do polufinala. Junajted će u četvrtak od 21.05 igrati u Vigu protiv Selte prvu polufinalnu utakmicu.

"Ako prodjemo Seltu finale je 24. maja, u sredu. Mi ćemo tri dana pre toga, u nedelju, igrati protiv Kristal Palasa, tako da ćemo eventualno finale dočekati sa katastrofalnim posledicama. Možda mogu da dovedem (trenera mladog tima) Nikija Bata i njegovu ekipu da igraju protiv Kristal Palasa. Nadam se da Palasu neće ta utakmica odlučivati o opstanku, pošto bi bilo veoma, veoma loše da, ako im bude bili potrebni bodovi, mi izađemo sa mladim timom", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

U ekipu za duel sa Seltom vratiće se Pol Pogba i Maroan Felaini.

"Oni će se vratiti, pa ćemo imati nešto više opcija. Daćemo sve od sebe", dodao je Murinjo.

Mančester junajted će u nedelju u prvenstvu igrati protiv Arsenala u Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 02.05.2017
18:12

Свакако наша цела сезона стаје у та три меча (трећи ако прођемо Селту). Баш бих волео да видим како би изгледао тај млади тим Јунајтеда у првој постави.

avatar
Nikki92CFC
Tuesday, 02.05.2017
17:19

Je ne znam zasto se oni bakcu uopste sa Premijer ligom poslednjih mesec dana. Ima cetiri teske utakmice i tesko da ce bilo koga da dobije. Svonsi je bio najlaksa pa ni to nije mogao.

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 03.05.2017
00:35

Zato je vas pocepao

avatar
lonchy2909
Wednesday, 03.05.2017
10:14

Svonsi je bio najteza. Jer njima gori pod nogama. Ekipe koje se bore za opstanak su dva puta gore, od onih u vrhu tabele. Ti za Ligu sampiona dobijas od 30-50 miliona za utakmice u grupnoj fazi, sa tv pravima i tako dalje. A mnogo vise za sezonu u Engleskoj ligi. Ne znam koliko se sjecas prije par godina kada je jedan sandrlend u poslednja 4 kola dobio Arsenal, Celzi, Liverpul i igrao 2:2 sa Cityjem i na taj nacin ostao u Ligi. Nesto slicno je uradio Wigan u svojoj predposlednjoj sezoni sa Martinezom kada su isto uzeli skalp i Liverpulu i Arsenalu. Nama ce mnogo lakse biti sa Arsenalom.

avatar
Blek stena
Tuesday, 02.05.2017
16:56

Manje više sve i onako zavisi od lige evrope.Mada ovakav arsenal se može dobiti.Mada i da se dobije juriće on pre prvenstva ligu evrope.

avatar
RB Leipzig(najjači)
Tuesday, 02.05.2017
16:36

Kakva osoba moras biti da namerno hoces da palas ispadne i da zato izvedes prvu postavu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 02.05.2017
16:29

Sasvim normalno da igra sa mladim timom jer je finale za 3 dana. Kompletan tim podrediti finalu i da se izbjegnu povrede a ne igrati sa prvim timom i doziviti neke povrede. Moram navijati za ajax jer je lyon puno opasniji u finalu ako bi se junajted plasirao.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 02.05.2017
16:23

Ako prodju Seltu, a nece. :)