Nije mu dugo trebalo – Lord Bendtner nezadovoljan u Volfsburgu

Autor: Miloš Marković
sreda 25.03.2015.
15:27
Izvor: Sportske.net

Danac se poverio medijima u domovini, nije zadovoljan minutažom koju ima u svom novom klubu.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Arsenala, Niklas Lord Bentdtner ističe da nije srećan i zadovoljan u svom novom klubu, nakon samo 4 utakmice na kojima je bio starter.

27-godišnji napadač je za vikend po prvi put u 2015. godini bio u startnoj postavi, a u četvrtak je postigao pobedonosni gol protiv Intera iz Milana. Naravno, čovek koji za sebe smatra da bi trebalo da igra u Barseloni ili Real Madridu, nije zadovoljan situacijom.

„Voleo bih da igram više jer zaista vredno treniram i činim sve što se od mene traži. Da li sam zadovoljan situacijom? Ne, ni malo. Odigrao sam meč, postigao sam gol što je, naravno, sjajno, ali mala minutaža mora da se poveća, stvari moraju da se promene.“, jasan je Lord.

Bendtner smatra da je sada na njega red da se u timu nađe iza Bas Dosta koji je posle odlične serije na startu 2015. godine zabeležio samo jedan pogodak.

„Dok je postizao toliko golova u prvom delu, naravno da je situacija bila razumljiva. Imao je samopouzdanje i ja bih sam birao njega da sam trener. Ali, kada se stvari jasno menjaju, ja zaslužujem da igram više i nadam se da će se to i dogoditi.“, ističe Danac.

Trener nemačkog tima Diter Heking je izneo kritike na račun Lordovog zalaganja na treningu u prvom delu sezone, ali Bendtner tvrdi da su se stvari promenile.

„Svaki dan me prati i gleda na treninzima i zna da mogu da postižem golove i pomognem timu . Ne znam šta drugo mogu da uradim a da promenim njegovo mišljenje i ubedim ga.“

„Nadam se da ću povratiti poverenje i da ću dobiti priliku da postižem golove. Igraćemo u Ligi šampiona i moramo da napredujemo.“, jasan je Niklas Bendtner.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke