Nica razbila Bordo, Sent Etjen prati PSŽ 'u stopu'

Autor: Lazar Mitrović
sreda 23.09.2015.
20:58
Izvor: Sportske.net

Dosta zanimljivih mečeva odigrano je večeras u Ligi 1.

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Gazelek Ažaksijo je bio blizu da zabeleži svoju prvu pobedu u Ligi 1, protiv drugoplasiranog Rena. Gol za domaći sastav postigao je Tunižanin Mohamed Larbi, ali je Đovani Sio doneo svojoj ekipi izjednačenje u poslednjem, na kraju rezultat je bio 1-1.

Lorijen je na svo terenu bio bolji od Kaena rezultat na kraju meča bio je 2-0. Golovi odluke pali su u prvom poluvremenu, a strelci su bili Benžamin Mukanđo i Abdul Varis.

Lion je na zabeležio prvu pobedu na svom Žerlanu u ovoj sezoni,  bio je siguran protiv Bastije, na kraju su 'Lavovi' slavili rezultatom 2-0. Prvi gol za domaći sastav postigao je Aldo Kalulu, a tačku na ovu utakmicu stavio je Korentin Toliso. Domaćin je do kraja meča imao lakši posao nakon što je Fransoa Kamano zaradio crveni karton u 45. minutu. U pobedničkom sastavu ceo meč je odigrao srpski fudbaler Milan Biševac.

Sent Etjen je slavio na gostovanju protiv Troe i to autogolom veznog fudbalera domaćeg sastava Tomasa Ajasea. i tako ostao na samo bod zaostatka od vodećeg PSŽ-a.

Nica je bila sigurna na svojoj 'Alianc Rivieri', rezultatom 6-1 savladali su ekipu Bordoa. 'Žirondinci' su poveli pogotkom Jaroslava Plašila u 6. minutu, ali je domaći tim uspeo da do poluvremena preokrene rezultat u svoju korist golovima Valera Žermana i Mikaela Le Bihana. U drugom poluvremenu i treći put je savladan Sedrik Karasa, a savladao ga je njegov saigrač Nikolas Palois koji je postigao autogol u 52. minutu. Nakon toga Nica je 'torpedovala' gol Bordoa, dva gola je postigao Hatem Ben Arfa, a Aleksandre Mendi je svojim golom stavio tačku na ovaj meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke