Nica odustala od prodaje svoje "zlatne koke"

Autor: Boban Filipović
subota 08.07.2017.
19:52
Izvor: Sportske.net

Uprkos brojnim ponudama, uprava je rešila da posluša trenera Lisijena Favra.

EPA/KEYSTONE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA/KEYSTONE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Nica je bila hit prošle sezone, bila je to najbolja sezona od osnivanja, a iako nije mogla do kraja ravnopravno da učestvuje u trci za titulu sa sa Monakom i Pari SenŽermenom, treće mesto na tabeli Lige 1 daje šansu da se kroz kvalifikacije Favrova legija domogne Lige šampiona prvi put u svojoj istoriji. 

Jedan od najzaslužnjih za odlične rezultate ekipe je Žan-Mišel Seri, njegove fenomenalne partije uticale su da ovaj vezista privuče veliko interesovanje evropskih velikana. Prva je u pohod na njegov potpis krenula Roma, zatim su se u trku uključili PSŽ, Barsa i Arsenal, ali kako stoje stvari on će ostati na Azurnoj obali.

Trener Nice Lisijen Favr je u kraćem intervju za francuski portal 'Le 10 Sport' istakao da reprezentativac Obale Slonovače neće biti prodat ovog leta.

"Ostaje Seri sigurno. Ostali smo bez četiri prvotimca ovog leta, bilo bi previše kad bi i on otišao. Osim toga, za njega je veoma teško naći pravu zamenu, tako da smo procenili da je ovako najbolje."
jasan je Švajcarac.

Nicu je ovog leta napustio kapiten Bajs, koji je kao slobodan agent otišao u Malagu, dok su pozajmice istekle Belhandi (Dinamo Kijev), Rikardu Pereiri (Porto) i Donisu (Juventus).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke