Ni Vilijan, ni Eriksen - On je najbolji izvođač slobodnjaka u PL!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.04.2017.
17:22
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje da mu se ovog leta sprema promena sredine.

Beta/AP Photo/PA, Nick Potts
Beta/AP Photo/PA, Nick Potts

Povezane vesti

Mančester junajteda je danas remizirao sa Svonsijem, poveli su golom Runija sa kreča, a konačan rezultat postavio je sjajni Gilfi Sigurdson iz slobodnog udarca.

Islanđanin je sjajno izveo prekid, David De Hea tu nije mogao ništa.

Više o samom susretu možete pronaći OVDE.

Reprezentativcu Islanda i bivšem igraču Totenhema to je deveti gol ove sezone, još jednom je najbolji igrač Svonsija, a kako "Labudovima" preti ispadanja u niži rang, nema sumnje da će Islanđanim promeniti ekipu ovog leta, kako je veliki broj klubova zainteresovan za njegove usluge.

Podatak koji dodatno fascinira je da je Sigurdson najbolji izvođač slobodnih udaraca u Premijer ligi u poslednje tri sezone.

Naime, on je od avgusta 2014. godine šest slobodnih udaraca pretvorio u pogotke i po tom učinku je do danas najbolji u Premijer ligi.

Sjajni izvođači direktnih slobodnih udaraca poput Vilijana i Kristijana Eriksena su ostali iza njega, Brazilac je postigao tri gola iz prekida, dok je Danac na cifri od pet postignutih golova iz slobodanjaka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 30.04.2017
18:26

daj ovo je sramota da ovaj igra u swonsi ccc mogo bi ga raspali milan dovest

avatar
scofield
Sunday, 30.04.2017
19:02

Sa tim raspalim Milanom ne mozete da se uporedjujete. Ta institucija ima 7 titula u najtezem i najpopularnijem takmicenju u kome je Juventus luzer. A koliko tvoj juventus ima?? Tako da razmisli malo.