Ni "Leteći Magarci" neće videti Balotelija

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.10.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net

Okršajem sa "Letećim Magarcima" na domaćem terenu fudbaleri Milana nastavljaju takmičenje u Seriji A, a trener "Rosonera" Siniša Mihajlović i dalje ne može da računa na Marija Balotelija.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Borba za bodove u Seriji A biće nastavljena sredinom nedelje za kada su zakazani mečevi desetog kola.

Ekipa našeg Siniše Mihajlovića u sredu dočekuje Kjevo ali će strateg Milana i ovoga puta imati problema sa sastavljanjem najjačeg tima.

Bivši selektor Srbije na duže staze ne može da računa na Žeremija Meneza Mbaje Nijanga ali ni Mario Baloteli ponovo neće biti na spisku kandidata za tim.

Strateg Milana rekao je u utorak da je problem sa povredom Marija Balotelija ozbiljniji nego što se u prvi mah mislilo pa nije izvesno kada će "Super Mario" biti spreman za povratak na teren.

Među fudbalerima na koje Siniša Mihajlović može da računa za duel sa Kjevom nalaze se Abiati, Donaruma, Dijego Lopez; Abate, Aleks, Antoneli, Kalabrija, De Šiljo, Eli, Mekses, Romanjoli, Zapata; Bertolaći, Bonaventura, De Jong, Hose Mauri, Kučka, Montolivo, Poli, Suso; Baka, Ćerći, Honda, Luiz Adrijano.

Utakmica 10. kola Serije A između Milana i Kjeva na programu je u sredu od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liquid Swords
Wednesday, 28.10.2015
16:56

Bas gledam sad, pa Milan je prosle sezone imao bolji tim. Cak je belezio i bolje rezultate, to vam mozda ne izgleda tako u ovom trenutku iz ovog ugla. Setite se Ramija, koji je bio ODLICAN stoper, samim tim najbolji u Milanu. Van Ginkel onda, Bertolaci sada. El Saravi, Menez, ja mislim da smo onda bili bolji...

avatar
lik7777
Thursday, 29.10.2015
09:40

Ramija mi je zao mnogo...ne znam zasto su ga prodali...on i romanjoli bi bila ekstra stoperski par o e sezone :-(

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Thursday, 29.10.2015
10:54

Romanjoli i Baka? Ne mozes za njih da kazes da nisu dobra pojacanja, a Luiz Adriano je bolji od Nianga koliko god ja mislio da je Niang talenat...

avatar
Liquid Swords
Wednesday, 28.10.2015
16:52

Pre bi voleo da je Bertolaci povredjen a da su oporavljeni Menez, Nijang i Baloteli :D Ustvari najvise bi voleo da je Bertolaci povredjen

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Thursday, 29.10.2015
10:59

P.S. Kucka je isto dosta dobro pojacanje, samo malo da popravi taj sut:-D

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Tuesday, 27.10.2015
20:35

Mala ispravka, Niang je zapoceo sa treninzima i nece jos dugo odsustvovati, najvise mesec dana. Mihajlovic planira da izvede bezvezan tim sutra, opet...

avatar
Enciklopedija
Tuesday, 27.10.2015
20:33

Decko je protracio svoj talenat...Zavrsice u prosecnom klubu kao prosecan igrac...Nadam se da nece da bankrotira jednog dana s'obzirom na njegovu pamet.