Ni Juve Mihi ne može nista!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 14.12.2014.
14:19
Izvor: Sportske.net

Odličan meč u Torinu danas, ekipa Siniše Mihajlovića je prekinula niz Juventusa koji nije izgubio niti jedan bod ove sezone na svom terenu i koji je pobedio na 25 uzastopnih utakmica kod kuće!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Momci Siniše Mihajlovića, ekipa Sampdorije, ove sezone ima samo jedan poraz u Seriji A, a tako će ostati i nakon derbi meča sa Juventusom.

Ekipa Masimilijana Alegrija je imala terensku inicijativu tokom celog meča, statistika kaže da su imali skoro duplo više upućenih šuteva ka golu, ali nisu uspeli da savladaju veoma neugodnog protivnika.

Nije bilo prilika sve do 12. minuta meča, kada je nakon sjajnog centaršuta iz kornera Klaudija Markizija Patris Evra bio najviši u skoku i savladao golmana Romera - 1:0.

Nastavio je Juventus sa napadima do kraja poluvremena, dobre prilike su propustili Markizio i Pol Pogba, u prvom slučaju je Romero fantastično reagovao, dok je u drugom Francuz prebacio okvir gola.

Igralo se sa dosta tempa, veoma atraktivno u pojedinim trenucima meča, tako da su navijači jedva čekali i početak drugog poluvremena.

Napravio je Miha odličnu izmenu, srpskog internacionalca Nenada Krstičića zamenio je Gabijadinijem koji je uneo dosta živosti u ekipu Sampa.

Početak drugog dela je šokirao navijače Juvea.

Igrao se 51. minut, nakon jedne polukontre koju su imali igrači Siniše Mihajlovića lopta je došla do možda i najboljeg igrača Sampdorije, pomenutog Gabijadinija, koji šutira veoma precizno i vara Bufona - 1:1.

Pokušavao je Alegri izmenama, Ljorente i Koman su ušli u igru, ali Sampdorija se odlično branila. Pojačavao se pritisak Juventusa kako se meč približavao kraju, pokušavali su u poluprilikama Vidal i Pogba nakon centaršuteva sa leve strane napada, ali bezuspešno.

Na drugoj strani nakon jedne kontre Gabijadini je sjajno šutirao i stavio na muke Bufona, ali je legendarni golman ovoga puta izašao kao pobednik.

Odbrana Sampdorije je danas zaslužila čistu desetku u poslednjih 20 minuta meča, izgledali su veoma snažno i nisu dozvolili ekipi Juventusa da ugrozi gol Romera, tako da je ostalo 1:1.

Prvi "kiks" Juvea ove sezone na svom terenu nakon šest pobeda. Pored ovoga, Juventus je pokazao da se teško zna izboriti sa ekipama iz Đenove.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke