Nevolje u raju - Donarumini ljuti na Rajolu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.09.2017.
16:02
Izvor: Sportske.net

Porodica golmana Milana isfrustrirana je ponašanjem agenta njihovog sina.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Ovog leta su Mino Rajola i Đanluiđi Donaruma napravili pravi haos u Italiji.

Poznati "superagent" je od uprave Milan zahtevao veliki ugovor za svog klijenta, prva ponuda "Rosonera" je čak i odbijena, što je dovelo do toga da mladi Điđio bude prozvan "izdajicom".

Navijači su ga potom gađali lažnim novcem na EP za mlade u Poljskoj, a na kraju su Rajola i Donaruma popustili, mladi golman je ostao veran "Rosonerima", potpisao je novi višegodišnji ugovor.

Rajola nije bio zadovoljan takvim epilogom, on ne veruje u projekat koji uprava Milana pokušava da sprovede u delo, a to je više puta javno i izjavio.

Zbog toga, on će uporno pokušavati da pronađe novo uhlebljenje talentovanom čuvaru mreže, a porodici Donaruma ne dopada se Rajolino ponašanje u javnosti.

Roditelji mladog golmana ipak cene to što Rajola u prvi plan stavlja karijeru njihovog sina, ali bi bili srećniji ako bi poznati agent manje u javnosti pričao u negativnom kontekstu o Milanu.

Njihova saradnja će se nesumnjivo nastaviti, Rajola je uspeo i njihovog starijeg sina Antonija da uglavi u Milan, ali će svetski poznati fudbalski agent morati da povede računa kako priča o klubu njihovih sinova u javnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 14.09.2017
17:10

Nama vise Galijania pa mu je Milan postao tvrd orah...Pica majstor, kuka na Milan, mesa se u posao drugih menadzera i klubova (slucaj Dibale)....Los karakter i covek...Najgori karakter svih fudbalskih menadzera, po mom misljenju...