Nevilova Valensija ne može da pobedi nikoga!

Autor: Boban Filipović
nedelja 17.01.2016.
13:55
Izvor: Sportske.net

Rajo delilo par minuta da odnse ceo plen sa 'Mestaje' i da prekine crnu seriju bez trijumfa u Primeri koja traje od početka decembra prošle godine. Gari Nevil i dalje bez pobede na klupi 'Selpih miševa' u španskom šampionatu.

BETA/AP Photo/Alberto Saiz
BETA/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Zvuči da je nedeljni program u Primeri počeo velikim iznenađenjem na 'Mestalji', ali je pitanje da li pod iznanađenje može da se podvede remi ekipe koju s klupe predvodi izvikani i pre svega neiskusni 'stručnjak' Gari Nevil protiv tima koji je uvek orjentisan napadački bez obzira na slabu formu u poslednje vreme.

Pretposlednjeplasiran tim uoči 20 .kola  španskog šampionata je poznat po tome što se bez respekta nadigrava sa svim svojim rivalima, Rajo Valjekano je danas tokom većeg dela susreta držao čas fudbala Valensiji na njenom bunjištu, ali  je na kraju ekipa iz prestiničkog predgrađa osvojila samo bod.

Gosti iz Valjekasa su napali rivala od samog starta i to je donelo rezultat već nakon 15 minuta igre. Strelac vodećeg gola za Rajo bio je Hozebad na asistenciju Embarbe.

Na veliki odmor se otišlo pri minimalnom vođstvu 'Pčelica', Valensija je imala više sreće nego pameti pošto se Bangura u finišu prvog poluvremena propisno obrukao poslavši loptu preko gola iz veoma izgledne pozicije.

'Slepi miševi' su se vratili u egal posle 10-ak minuta igre u nastavku zahvaljujući domišljatosti Alvara Negreda, koji je postigao evrogol sa preko 40 metara iskoristivši nepažnju poslednje linije tima gostiju i golmana Huana Karlosa.

Tada se borba žestoko rapslamsala, u naradna dva minuta su i jedni i drugi vrlo lako mogli do vođstva.

Ipak, u 69. minutu Rajo ponovo vodi, Dijego Ljorente je bio najsnalažljiviji pred golom doaćin nakon jednog kornera i zakucao loptu u mrežu.

Valensiju su poraza spasili rezervisti u samom finišu.

Najpre je u 86. minutu Paku Alksaseru, koji je ušao sa klupe umesto Negreda, poništen čist gol, sudije su previdele ofsajd, ali se istom igraču 'vratilo' minut pre kraja regularnog dela utakmice kada je postavio konačnih 2:2 nakon sjajne asistencije Zakarije Bakalija, momka koji tek što je ušao u igru.

'Slepi miševi' su ovim bodom napredovali za jedno mesto na tabeli, ali zaostaju za vodećim Atletiko Madridom čak 20 bodova. Rajo Valjekano ostaje u opsnoj zoni.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 17.01.2016
17:07

I sta ja pricah, sta ce biti sa ovim tutubanom od trenera, pa ja bi imao bolji skor, makar jednu pobedu, jado, bezi iz Valensije jer mislim da ce te navijaci terati govnjivim motkama, idi u tvoj Mancester pa tamo prodaj maglu...

avatar
Javier Mascherano
Sunday, 17.01.2016
16:18

Bedan strucnjak.

avatar
Sunday, 17.01.2016
16:02

Bitno da su otpustili trenera da bi ovaj sjeo koji veze sa zivotom nema!

avatar
Torr
Sunday, 17.01.2016
15:18

Pa najlakse je sedeti u studiju i kritikovati zajedno sa Karagerom sve odreda, vidis kako je kad se ti pitas... Covek ne moze kod kuce da dobije Rayo ,Granadu ,Hetafe...

avatar
Paisley > man scums
Sunday, 17.01.2016
15:14

Običan pacer, jak na rečima ali na delima jok

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 17.01.2016
15:02

E moj Gary,lako je jesti "burek",malo je teze napraviti ga....a ja budala stavljam pare na njih.