Nešto je trulo u Lesteru, da li je ovo problem?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.02.2017.
11:43
Izvor: Sportske.net

Dok je Čempionšip iza ugla, klub pruža podršku treneru. Šampioni se ne mogu prepoznati, igrači nisu zadovoljni?

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Lester i dalje ima poverenje u Italijana, sledi osmina finala Lige šampiona, ali to je bonus od prošlogodišnje bajke, nakon poraza u Velsu, "Lisice" su jedan od najvećih kandidata za ispadanje.

"Možda sam previše verovao nekim igračima", procedio je Italijan nakon poraza od Svonsija.

Mediji pričaju da je stanje u svlačionici loše, da je Marez čitave sezone apatičan jer nije otišao u Arsenal, da je Vardi potpuno izgubio samopouzdanje.

Iako je Deni Drinkvoter juče rekao da će se "Lisice" izvući, mnogi od igrača veruju da je problem u Ranijeriju.

On nije promenio pristup, jednostavno i dalje ne uspeva da postane strožiji, pritisne ekipu i da jednostavno "upotrebi fen", da podsetimo na one Ser Aleksove metode.

Umesto toga je i tokom jeseni pokušavao da metodama od prošle godine rastereti tim.

Navodno Ves Morgan i grupa starijih igrača veruju da je to pogrešan pristup, ali i da Italijan suviše često menja tim, da mnogo eksperimentiše i da je to odnelo takođe neke bodove.

Bilo kako bilo, borba za opstanak je surova realnost za Lester, neverovatno je da su na toj poziciji, mnogi su krivili Ligu šampiona, ali već par meseci toga nema, a rezultati nisu bolji.

Uz to, ovaj tim jeste slabiji za Kantea, ali je stiglo nekoliko dobrih igrača, pa je jasno da kvalitet tima nije razlog za ovakve partije...

Podsetimo, Lester je samo bod iznad linije ispadanja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 14.02.2017
17:35

Fudbal zvani kontra je fudbal koji se ceka da protivnik pogrijesi, sta ako protivnik igra sigurno i ne grijesi, sta kad nema kontri. Sta se dogadja najvecem kontra treneru Murinju kad igra protiv disciplinovanih Nemaca, ili kad igra protiv takticki jakih Italijana.

avatar
pop94
Tuesday, 14.02.2017
14:58

Ista priča sa Murinjom i Čelzijem.

avatar
NIKE
Tuesday, 14.02.2017
14:35

Kante neki dan oduzeo 14 lopti, a čitav Lester 17 oduzetih lopti zadnji meč, dobro poređenje Engleskih stručnjaka, Kante je njima kao Messi Barci, bez njega kao organizam bez srca, iako su zdravi ostali organi, niti jedan od njih nije u stanju da pumpa krv do ostalih.

avatar
King Didier Drogba
Tuesday, 14.02.2017
14:26

Svi smo uz Lester ! Sugavi Svonsi koji uvek protiv nas odigra kao da im je to poslednja utakmica u zivotu, treba da ispadne!

avatar
Tuesday, 14.02.2017
17:24

И то је разлог да испадну?

avatar
Wednesday, 15.02.2017
20:04

Дечко, то уошпте није разлог за такав коментар с твоје стране. Али ипак си у праву, Свонси реално треба да испадне, много лоше играју за ниво ПЛ-а. Лестер, као што један лик рече, јако готиван клуб.

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 15.02.2017
02:55

Ima ih vise. Iritantni su sami po sebi.

avatar
Can Demir
Tuesday, 14.02.2017
14:19

Žao mi je Lestera gotivan klub,gotivna ekipa gotivan čovjek naš plavac Ranijeri.Nadam se da će se iščupati i ostati u PL. Kante je bio njihov mozak ni Vardy ni Mahrez već Kante.

avatar
Mangus
Tuesday, 14.02.2017
13:15

Dva sigurna putnika u Cempionsip su Sanderlend i Hal, a Kristal palas i Lester ce se ozbiljno boriti za opstanak. Iako mislim da ce Lester opstati, imaju bolji tim i nekako ce se sabrati, ali nema to mnogo veze sa Ligom sampiona ili bilo cim. Ima sa Kanteom. Covek je neverovatno dobro sakrio koliko su Morgan i Hut prosecni,i bilo je dovoljno da jedan gol daj,u, odbrana bi se postarala za ostalo. nnOve godine ni golove ne postizu, a primaju jos bar 2 po utakmici. Slimani mora da pocinje umesto Vardija, Mareza takodje treba preseliti na klupu i promeniti stil igre.

avatar
Paul Dokic
Tuesday, 14.02.2017
18:09

Pazi ako gledas utakmice, nista vise nije sigurno. Hal je odigrao utakmice sa svim velikim protivnicima, izvukao bod protiv UTDa i 3 protiv LFCa, ostecen protiv Arsenala. Sada im sledi laksi period. Deluje mi da svi mogu lako da ostanu, pogotovo Sanderlend jer su ljudi specijalci da se izvuku. Kristal palas ima najbolje igrace od svih ekipa u borbi za opstanak, ali nesto ne stima. Imaju i trenera Big Sema koji je specijalac za opstanak. Do pre 10 kola je delovalo neverovatno, ali izgleda kao da se Bonrmut polako spusta u borbu za opstanak. Po mom misljenju, Lester, Kristal Palas i dodaj treceg kojeg god zelis. Svonsi igra odlican fudbal, 4 pobede u poslednjih 6 kola. Sandrlend je tukao Palas 4-0 u tekmi za 6 bodova. Svasta moze da se desi i male su razlike medju ekipama. Brnli je ocajan na gostovanjima a sada imaju 5 gostovanja u 6 tekmi i mnogo sumnjaju da cak i oni mogu da se spuste u borbu za opstanak, tako da, videcemo. Iako je trka za titulu manje vise gotovoa, bice zanimljivo u borbi od 2-5 i za opstanak.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 14.02.2017
20:03

Hal bas i nije siguran za ispadanje,ovaj novi trener ih je trgao odlicno. Bolje igraju,protiv Junajteda bod u gostima,dobili su Liverpul a protiv Arsenala ih unistio sudija. Ako sa ovakvom igrom nastave 100% nece ispasti. Palas od njih ima jaci tim al igraju ocajno,po trenutnoj formi su oni i Lester glavni za ispadanje. Dodao bih tu i Sanderland al oni se uvek provuku,valjda nece sad,dosadili su mnogo.

avatar
Uncounquered
Tuesday, 14.02.2017
13:13

Izborice Lester opstanak, kao i pre 2 godine kad su pri kraju sezone zaredjali pobede i tako izbegli ispadanje...mislim da ce i ove godine da bude slicna situacija, jer jednostavno mora malo da ih krene kad-tad...imaju kvalitet, i uz malo volje i pozrtvovanja mogu da izbore opstanak.

avatar
Nikolaus
Tuesday, 14.02.2017
12:57

Odgovor je Kante.Bez njega ova troma odbrana izgleda kao skup amatera,jer jasno je da ako izvuces Huta i Morgana van šesnaesterca oni su beskorisni.U vezi nema ko da preusmerava protivničke napade na krila pa većina ide kroz sredinu.Jos nesto,nema 15 Kanteovih ukradenih lopti na sredini koje omogucavaju kontre za Mareza i Vardija..Tako da ipak je sve do Kantea,mogu slobodno da kazem trenutno najboljeg zadnjeg veznog.

avatar
lamps8
Tuesday, 14.02.2017
12:52

ovo je njihova realnost.

avatar
Dragojevic Andrija
Tuesday, 14.02.2017
12:51

osvoje LS i ispanu iz lige :D 1 tim da igra LS a u 2 ligi bi bili?? :D nnnadam se da to nece biti slucaj da ce ostati u ligi.. na ljeto onda prodaju mareza i jos po neke a dovedu neka solidna pojacanja da ostaju u ligu

avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 14.02.2017
12:48

Problem je odlazak Kantea koji je trcao za dvojicu, slabija forma Mereza i igranje mnogo vise takmicenja nego porsle sezone.