Nenad Krstičić - Životna bajka dobila novo poglavlje!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.09.2014.
20:42
Izvor: Sportske.net

Životna bajka prvotimca Sampdorije Nenada Krstičića dobila je novo poglavlje radosnih boja u danu kada se u Italiji igra "Derbi dela Lanterna".

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nenad Krstičić prošao je u prethodnih 6 godina sito i rešeto, uspeo da od ostvarenja svih želja dođe u poziciju da se bori za život, da posle svega zaigra za nacionalni tim i ustali se u prvom timu Sampdorije, a danas mu je život priredio još jednan dan za pamćenje.

Kada je 2008. godine kao član OFK Beograda i mlade fudbalske reprezentacije privukao interesovanje Sampdorije činilo se da Nenada Krstičića čeka ostvarenje snova u fudbalskom smislu.

Usledio je transfer u slavni klub iz Đenove ali je vrlo brzo Krstičić na svojoj koži osetio šta znači hodati po ivici noža.

Srpski fudbaler oboleo je od tumora krvi a Sampdorija je kao klub učinila sve da mladom igraču obezbedi adekvatno lečenje. Niko u tim trenucima nije mislio o tome hoće li Krstičić biti u stanju da nastavi da se bavi fudbalom ali je očito snaga volje učinila da se srpski fudbaler izbori sa teškom bolešću.

U mandatu Siniše Mihajlovića Nenad je dobio priliku da zaigra za nacionalni tim, potom je bivši selektor Srbije seo na klupu Sampdorije čime je i Krstičić profitirao jer se ustalio u prvom timu i nastavio tamo gde je stao pre bolesti.

Na dan kada se u Đenovi igra čuveni "Derbi dela Lanterna" Nenad je dobio sina! Mali Andrej rodio se u bolnici "San Martino" u Đenovi a istog momenta Mihajlović i njegov stručni štab omogućili su Krstičiću da ode u posetu svojoj supruzi.

Nakon što je dočekao rođenje sina Nenad je se brzo vratio u karantin gde je dočekao početak večerašnjeg derbija Đenove.

"Na današnji dan kada slavim novi život, želim da se zahvalim klubu što je spasao moj!" rekao je Nenad Krstičić uoči početka večerašnje utakmice.

Siniša Mihajlović je odlučio da Nenad Krstičić večerašnji meč počne na klupi. Ukoliko se dogodi da srpski fudbaler dobije priliku da zaigra, setite se ove priče i pomislite kako život zaista piše romane, i to one najlepše.

Neka je sa srećom, Nenade!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke