Nemoć Čelsija na 'Old Trafordu', šampionska trka nije još gotova!

Autor: Boban Filipović
nedelja 16.04.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

"Plavci" poraženi u Mančesteru, Murinjo razoružao Kontea na način kojim je Italijan razoružavao rivale ove sezone.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Biće drame u finišu sezone u Premijer ligi, Mančester Junajted je oborio na pleća lidera na 'Teatru snova' i povećao sebi izglede da završio u TOP 4. Čelsi sada ima samo četiri boda više od razigranog Totenhema.

Murinjo je iznenadio rivala tako što je ostavio Ibrahimovića na klupi, počeo je sa Markusom Rašfordom kao najisturenijim i ta taktika je dala rezultat posle samo osam minuta igre.

Mladi Englez je u maniru rasnog napadača matirao Asmira Begovića
, pobegao je Davidu Luizu pošto ga je Erera maestralno proigrao. Inače, Bosanac je branio jer se Kurtoa povredio na krajnje bizaran način.

Do odlaska na odmor nije bilo većih uzbuđenja, a kako je krenulo drugo poluvreme Junajted je duplirao prednost.

Ešli Jang je krenuo u solo prodor sa levog krila, delovalo je da je zakomplikovao situaciju, međutim, lopta stiže do Andera Erere koji je raspalio po njoj, ona je na putu ka golu zakačila Kurta Zumu, promenila pravac i završila u mreži - 2:0.

Na isteku sata igre Markus Rašford je bio u prilici da postigne svoj drugi gol na utakmici i da nokautira grogiranog rivala, nije imao sreće, njegov udarac je završio tik pored gola.

Konte je pokušao da trgne svoj tim izmenama, prvo je, negudgo posle drugog gola domaćina, uveo Fabregasa umesto Mozesa, desetak minut kasnije i Vilijana umesto Matića, u finišu je bacio sve karte na napad kada je Zumu zamenio Loftus-Čik, ali to nije dalo nikakav rezultat.

Žoze Murinjo je posle drugog gola zatvorvio utakmicu uvođenjem Karika umesto Linagrda, u finišu je uveo Zlatana Ibrahimovića "na sidro" umesto odličnog Rašforda, "Posebni" je tako postavio "figure" da od Čelsija nismo videli ama baš ništa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

176 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 17.04.2017
15:35

Koliko su jadni naftaski klub, centat nisu presli bunkerasi jedni, najlaksa pobeda u poslednjih 5 godina, idemo dalje breee

avatar
Blek stena
Monday, 17.04.2017
11:24

Sad sam odgledao tekmu.Bravo Murinjo.A red je i da pohvalim Rašforda jeste da nekad odigra lošije ali jbg netreba ni prema njemu baš biti toliko strog jer mlad je i može on još dosta da napreduje.A uopšte i nije loš za svoje godine.Što se tiče utakmice tvrda kako se i očekivalo ali i murinjo je super postavio taktiku azar pored erere se nije ni video.Ali najviše sam oduševljen što je u ovakvoj važnoj utakmici ukazao šansu mladom igraču i što se još jednom pokazalo da nema veze koliko imaš godina nego ili znaš ili ne.

avatar
Rekobica
Sunday, 16.04.2017
22:35

rago mi je zbog ove pobede samo zbog obozavatelja celsija koji su Junajted kudili itd itd a sad su dobili sto je trebalo..kudili su murinja njihovog najtrofejnijeg trenera i kako u junajtedu samo ibra valja a vamo su izgibili i bez ibre.Gledano na junajed samo da srede efikasnost i borie se za titulu jer retko primaju vise od jednog gola...a i ovako imaju samo tri poraza..U odbrai samo treba pojacati malo konkurenciju i bice top a u napadu 2 dobra pojacanja.. videcete da murinjo radi vrhunski posao..i mislim da ce on biti novi junajtdov fergi..jer junajted ne deli olako otkaze trenerima kao vecina klubova..zato je i Junajted najveci

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 16.04.2017
22:17

Mourinjo dovedi top napadaca i sa rashwordom da igra u spicu,ibra je veliki majstor ali nema vise brzinu i lagano ga sustignu stoperi dok su rashworda mogli samo faulirati jer je truduplo brzi od njih. I to je taj junajted 4-4-2 tako je igrao 20 god i dominirao u PL a imao je uspjeha i u LS. Nema sumnje da ce Mou skockati junajted sad igra sa onim sto je nasljedio od prijasnjih trenera. Ali ce junajted vratiti u vrh fudbala. Ne znam ibra jeste igracina ali gusi i usporaje igru nekako bi vise volio da ode i da Mou kupi top brzog napadaca jer se vidjelo kad je usao ibra lakse su ga cuvali luiz i kejhil dok rashworda nisu mogli ni stici:) Mertens je jako dobar i brz napadac ili Lakazet i preci u napadacku formaciju sa dva spica.

avatar
AstorRed
Sunday, 16.04.2017
22:04

Gde vam nestade vas Hazard igrac od 200mil.najbolji svih vremena bla bla bla itd. plastikaneri..Pojeo vas United!Mada navijam za LIVERPOOL ovo je malo podsetilo na vreme sa Fergijem!I drago mi je,jer postoje samo DVA engleska velikana !

avatar
Carina_11303
Monday, 17.04.2017
07:01

Tacno. Junajted i Čelsi!

avatar
Стефан Б.
Monday, 17.04.2017
17:16

Jer brate igraju lijep napadački fudbal, onako kako treba da igra šampion.

avatar
Realan tip
Sunday, 16.04.2017
21:21

United je bolji bez Ibrahimovica, to se vidjelo danas. Bolje da smo cijelu sezonu dali Rasfordu da se kali, nego sto smo ga sutali na krilo i sansu davali na kasicicu. Momak je rodjeni centarfor. Ibrino je vec davno proslo i treba mu reci hvala na kraju sezone. Erera i Felaini su me iznenadili pozitivno danas, od njih nikada ne bih ocekivao ovako zrelu partiju. Pogba ne vrijedi 110 miliona, potvrdio to ko zna koji put. Jang je smijesan igrac, danas nije mogao stadion da pogodi, ali i sa njim takvim dobismo. Odbrana i golman svoje odradili, a i nisu bili na nekim mukama. Drago mi je zbog ove pobjede, ali i dalje ne vjerujem u Murinja i volio bih da ode izborili LS ili ne. Za danasnju utakmicu svaka cast i aplauz od mene.

avatar
Man united
Monday, 17.04.2017
09:10

Dobar je bio Jang. Nije se proslavio u preciznosti suteva, ali nisu mu dosli na nogu, morao je malo da se vraca po loptu. Inace, imao je bas lepih prodora i pasova. Bas me prijatno iznenadio.

avatar
Man united
Monday, 17.04.2017
23:02

Kazem ti imao je lose pozicije za sut, uvek morao bar korak nazad da se vraca po loptu, pa tek onda da sutne. A uostalom nije njegov posao da daje golove. Njegovo je da probija po toj levoj strani i pravi visak. Sto je fenomenalno odradio na ovom mecu. Slazem se, nije on odavno kalibar igraca za Mancester. Proslo je njegovo vreme davno, ali i dalje, vidis, moze da bude koristan.

avatar
Realan tip
Monday, 17.04.2017
15:10

Hahahaha, za sta je bio dobar? Stadion nije pogodio cestito. Od 5 puta, pet puta preko stadiona, pa ja bih bolje sutao. Dobar je za beka, ali u Sanderlendu do godine u Cempionsipu.

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 16.04.2017
20:29

Cestitke navijacima Man UTd na zasluzenoj pobedi,rani gol je odlucio tok meca a i sama postava koja je sve zbunila samo ne majstora taktike Murinja. Ne zelim da kritikujem Celsi,stvari malo drugacije gledam jer ne mogu da zaboravim prethodnih 7 meseci zbog jedne utakmice.Ko sumnja u Kontea i igrace taj je sve samo ne navijac Celsija.Ko veruje u tu teoriju da ce Sparsi uzeti titulu taj nema veze sa fudbalom.Sacekacemo kraj prvenstva pa cemo videti strucnjaci.Idemo dalje,veliki smo u pobedi bicemo jos veci u porazu!#CFC

avatar
brekbaCh1
Sunday, 16.04.2017
20:11

Moram da budem iskren, nisam ocekivao ovako ubedljiv poraz. Ubedljiv nije po rezultatu, ali na osnovu vidjenog na terenu.. moglo je lagano da bude i vise golova u nasoj mrezi. Ne znam cemu nervoza od samog pocetka, svi su podbacili.. Matic ne znam sta radi vise u prvoj postavi, Kosta takodje, Luiz nije onaj igrac od pre 2-3 meseca, ma da ne nabrajam vise. Takodje, pricao sam da protiv Murinja ne moze tek tako da se dobiju tri zaredom i ovo je derbi, sve je moguce. Junajted je odigrao perfektno, Erera je izdominirao, svi su delovali odlicno, zaista zasluzena pobeda i cestitam im na sjajnom mecu. Po mom misljenju, ovo je Celsiju najgora, a Junajtedu najbolja utakmica u ovoj sezoni, bar one koje sam ja gledao. Bice cupavo do kraja, Konte nasamaraj ih malo i zbijte redove da se ne prospe bezveze sve za sta se ginulo cele sezone.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 16.04.2017
22:30

Da moglo je biti vise yang je odigrao odlicno ali je dvije sanse sam na 16 m opucao na zadnja sjedista tribina. Priznajem kad sam vidio sastav bio sam skeptican i ocekivo sam dominaciju celzija ali mi je bilo drago da je nakon toliko godina neko postavio junajted po necemu sto je bio prepoznatljiv a to je 4-4-2 formacija,druga stvar ne pamtim kada je neko postavio flastera na igracu kosto je danas herera citavo vreme bio za vratom hazardu. Hazard je bez sumnje jedan od najboljih igraca PL ali ga je danas Herera unistio totalno nije da mu je blokiro samo prodore vec mu je blokirao i prijem lopte. Mou je razvalio Kontea takticki i iznenadio jer mjesto bunkera mu Mou postavlja ofanzivno orjentisanu ekipu dva brza napdaca medzu tri stopera i jos genijalnije je flaster na Hazardu cista 10 u taktickom smislu Mourinja.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 16.04.2017
19:59

Celsi ima laksi raspored do kraja svakako vjerujem da ce uzeti titulu ali iskreno sam ocekivao pobjedu Celsija,svaka cast Junajtedu jedan od najgorih meceva ove sezone sigurno

avatar
Red Demon
Sunday, 16.04.2017
19:56

Ovaj Rasford koja igracina. Nije dzabe Ronaldo Nazario rekao da ga podseca na njega.

avatar
Pukovnik
Sunday, 16.04.2017
20:51

Samo steta sto ga Ibrahimovic tusi, da mi je da vidim Marsijala i Rasfoeda u napadu, mislim da bi njih dvojica bili strasan tandem.

avatar
lonchy2909
Monday, 17.04.2017
16:39

I ja sam za to! Potpisujem da bi sada volio vidjeti ibri ledja na ljeto. Hvala njemu za odlicnu sezonu i sve ove golove koje je dao. Ali covjek ima 35 godina. Nije potrebno da Marsijal i Rasford griju klupu na ustrb Ibre. Cijele sezone sam pozivao navijace Junajteda da imaju strpljenja i za Markusa i za Martijala. Martijal nam je ostao malo duzan ove sezone, ali ruku na srce i ne ostao koliko malo igra u zadnje vrijeme. Svi znamo kakav je bio prosle sezone.

avatar
äxwell
Sunday, 16.04.2017
19:53

Ne volim Utd, al danas sam morao navijati za njih zbog nekih navijaca Celzija koji su se povampirili oko Nove Godine!! Ovako se bas zakuvalo u borbi za titulu al i za 3 i 4 mjesto...Malo sam pratio i bila je ocigledna nemoc Celzija..Nadam se da ce Sparsi nekako barem na gol razliku uzeti titulu. Po meni su najbolja ekipa u EPL.

avatar
Sunday, 16.04.2017
20:22

Borba za titulu ne postoji lave,pstoji samo da li Celzi zeli titulu da li ce pojedini lenjivci odigrati muski poslednjih 6.utakmica ili ce neko poput mlohavog,kolavog Matica da pokloni Totenhemu titulu!

avatar
Rekobica
Sunday, 16.04.2017
22:37

Ovo 6 se ne pise sa tackom jer je to oznaka za redni broj..samo- poslednjih 6 utakmica..

avatar
Realan tip
Sunday, 16.04.2017
21:28

Pjevaj drugu pjesmu, ekspertu za fudbal.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 16.04.2017
20:24

Slazem se sa tobom, Sparsi bas zasluzuju.

avatar
Marchisio8
Sunday, 16.04.2017
19:38

Гледајићи данас Челси,стекла сам утисак да су до гола могли једино ако Беговић понови чудо од прије пар сезона.

avatar
Sunday, 16.04.2017
19:36

Dame i gospodo 18 god Marcus Rashford!!!!!!

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 16.04.2017
20:49
avatar
Ragnar
Sunday, 16.04.2017
19:28

Strasnu utakmicu je odigrao Junajted, Celzi nije imao ni jedan sut u okvir gola.Bice zanimljivo do kraja, ali tesko da moze Celzi kiksati do kraja toliko da ih kosta titule..

avatar
A.Conte
Sunday, 16.04.2017
19:26

Bili smo losi. Sudiji na cast ovaj poraz. Sramota! Costa ne treba da odigra ni jedan jedini minut vise za Celzi!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 16.04.2017
20:22

Hoces maramicu? Razbucali smo vas autobus, kakav bre sudija...

avatar
Monday, 17.04.2017
00:21

Nas autobus nije vasem do kolena

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 16.04.2017
20:51

Kad je taj tvoj sa slike gurnuo Bailija u stativu nije dobio karton,kasnije je namerno laktom udario Roha i opet nije dobio karton. Cini mi se da je kasnije zbog nekog prigovora dobio zuti... A i ne znam sta spominjes sudiju,sut u okvir gola niste imali,igrali ste ocajno i niste zasluzili da postignete gol a o osjavanju nekih bodova da i ne pricam.

avatar
A.Conte
Sunday, 16.04.2017
20:45

O cemu pricas?! Da, bili smo losi, ali ni vi niste bili odlicni. Samo za nijansu bolji od nas. Prvi gol koji je odlucio pobednika je neregularan! Aa maramicu ostavi, trebace ti, kada se za 6 kola bude slavila titula na Bridzu! Sa vrha se bolje vidi!

avatar
West London
Sunday, 16.04.2017
20:33

Nemoj ti o autobusu majke ti,7-3-0 protiv Middelsbrouga ne možeš nikako opravdati

avatar
Sunday, 16.04.2017
19:23

Najjaci su oni sto su predvidjali ponovo debakl Murinja. Verovao sam u pobedu Junajteda.

avatar
Alvi
Sunday, 16.04.2017
19:22

Ne znam zasto se ljudi cude, ovako Celzi igra cijelu sezonu. Dobro je Murinjo rekao, ni sami ne znaju kako su prvi. Totenhem treba da osvoji ligu bez ikakve dileme.

avatar
Nikola M.
Sunday, 16.04.2017
19:21

Možeš da pobediš Murinja jednom, možeš dvaput (60 minuta igrač manje), ali treći put malo morgen :) Najzad da se pobedi i Čelsi posle ravno 12 utakmica u skoro 5 godina. Najzad i drago mi je da je baš sa Žozeom to urađeno. Taktički je omlatio Kontea danas. Suzio prostor, zatvorio prilaze golu, postavio sve kako treba, dobio bitku na sredini terena i od Čelsija napravio apsolutno nemoćnu ekipu, nemoćnu u tolikoj meri da nisu uspeli da upute niti jedan udarac na gol De Hee. Taktički je spremio utakmicu par ekselans i na tome mu svaka čast. Bravo Žoze. Igrači su ga ispoštovali i odradili vrhunski posao. Trud, požrtvovanje, srce na terenu, to volim da vidim. Prijatno sam iznenađen, posebno performansom onih igrača koji su često bili na udaru svih nas. Kakav napor Rašforda, koliko želje i borbe, svaka mu čast, tako se igra za grb i trenera. Erera doktorski. Za mene igrač sezone u Junajtedu. Obožavam ga, prva postava uvek. Da ne ističem sad sve pojedinačno, svako je odigrao dovoljno dobro u službi tima. Disciplinovano, organizvano, fokus i koncentracija svih 90 minuta i rezultat je tu. Naravno i sveopšte odličan timski rad je bio veoma dobar i prevaga danas. Najdraža pobeda ove sezone.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 16.04.2017
19:29

Pa Murinjo samo to i zna da zatvara utakmicu i da stvara ruzan mec bez lijepe igre otvorene i napadanja al opet nije opravdanje ovo sto smo izgubili jer smo losi bili zasluzena pobjeda Uniteda ali jako ruzna utakmica slabo skroz s obzirom na moc igraca sa obje strane .

avatar
Rooster
Monday, 17.04.2017
10:58

Tottenhem mozda nije velik ali nije ni plastika!

avatar
AstorRed
Monday, 17.04.2017
05:11

Hahahah pa kod tih 4:0 United je barem imao sut u okvir gola 😂😂😂😂 Danas je na terenu bila samo jedna ekipa!A sto se tice Liverpoola i Uniteda ,jos jedan vek kaskate za njima,da se sklone sada sa fudbalske.scene i da se vrate za 100god.bili biste opet iza sto se istorije tice i trofeja !A polako svaki klub ima uspone i padove,ne trci pred rudu Plastikaneruuu!

avatar
AstorRed
Sunday, 16.04.2017
23:32

Vi igrate lep fudbal u pm.i konte ne zatvara uopste.Aj cuti tu plastikaneru!United vas je pojeo i to u fergijevoj formaciji ,bas mi je drago iako navijam za Liverpool!P.S.u Engleskoj imaju samo DVA velikana !

avatar
AstorRed
Sunday, 16.04.2017
23:30

Poenta je da das klincu do znanja da je on buducnost i ubedis ga da ima sve kvalitete samo treba da razmislja,nauci da sprovede taj pritisak,onda ga pustis na teren i on napravi dar-mar i izgine za svaku loptu 😁😁

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 16.04.2017
19:17

Cestitke navijacima i igracima Uniteda.A ovako odigra tim koji dodje da odigra jednu od najvaznijih tekmi u sezoni,ako pobjedi 90% je prvak..A ako ovo ne uspiju sacuvati do kraja,onda apsolutno i ne zasluzuju da budu prvaci.Dobro je sto zavisimo samo od sebe,ali ovako ako bude se igralo do kraja,onda samo mozemo cestitati Totenhemu na tituli.Ne mogu da vjerujem sta onaj Costa radi,ono je sramota.Vidi se da je covjek vec u Kini i da broji pare,ako ga Konte i dalje bude drzao,bojim se da nas moze kostati titule,jer igramo tekme sa 10 igraca..

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 16.04.2017
19:17

I da, necu da spominjem sudije nije to opravdanje, Junajted ove sezone lakse nije dobio nijednu utakmicu kod kuce. Ovo je Murinjova pobeda pre svega. Kako je naporan onaj Erera covece, kako li ga trpi Azar celu utakmicu, pa otkaci se od njega.

avatar
Don Andres
Monday, 17.04.2017
09:59

uvijek su vam sudije krive ( :

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 16.04.2017
19:15

Znao sam da ce totenham da nam napravi probleme

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 16.04.2017
19:15

Konte skroz podbacio. Razocarava me sto ne veruje u svoje igrace. Gledajte Alegri koliko kombinuje pa tako treba svaki mec. Povredi se na zagrevanju Alonso i on umesto prirodno da ubaci Akea nesto kombinuje sa Aspijem pa Mozesom levo pa Zumom desno i unisti celu koncepciju. Skroz amaterski. Matica i Kostu ne bih ni komentarisao, sve sam rekao prethodnih meseci. Srecom imamo lak raspored do kraja a Totenhem ima bas tezak pa cemo biti sampioni sto je veliki uspeh u situaciji kada smo bilo 10. prosle sezone pa promena trenera... Nadam se promenama na leto jer ovako necemo biti konkurenti timovima iz Mancestera sledece sezone.

avatar
Carina_11303
Monday, 17.04.2017
07:08

Zato sto ovo nije Serija A i zato sto je ovo bio derbi protiv Mancestera u gostima. Akea bi pojeli Valensija i Jang. SIgurno on nije zeleo da izgubi, pa da mu bude svejedno ko ce da bude na terenu.

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 16.04.2017
19:14

Gotova je. Totenhem igra protiv Junajteda i Arsenala, a i danas je katastrofalna igra Celsija bila. Nece se to ponoviti.

avatar
AstorRed
Sunday, 16.04.2017
23:34

Dobice oni i jedne i druge ,voleo bih da ih cak puste a vama plastikanerima usla voda u usi,gotovi ste !😂😂😂😂

avatar
Rooster
Monday, 17.04.2017
11:01

Ma dobice Tottenham Arsenal i Junajted, mozda vi niste gledali, ali poslednjih 6 meceva Tottenhema su jezivi, ono je strasno sta rade!

avatar
Sunday, 16.04.2017
19:12

Herera bi trebalo dobiti vise prostora u reprezentaciji. ogresio sam se o Rasforda decko je izuzetan talenat.Lepo je videti Zozea kako skakuce pored klupe. GO RED DEVILS

avatar
RvN10
Sunday, 16.04.2017
19:11

Murinjo ovaj put pojeo Kontea...Junajted zatvorio vrata Celsiju i ostavio ih bez suta u okvir gola. Kosta nije uspeo ono sto je uspeo protiv Arsenala itd..nI pored ovog poraza Celsi je 1.kandidat za titulu.nHerrera unistio Azara,Roho Kostu...nRashford aaaa 19 godina. . .

avatar
Carina_11303
Sunday, 16.04.2017
19:11

Inace Zoze me je kupio ponasanjem. Ocekivao sam nasladjivanje, a ispao je dzek. I ne znam kad sam poceo da jednu vest da komentarisem po 5 puta.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 16.04.2017
19:31

Jest al care ako si vidio na kraju meca ide prema navijacima Uniteda i pokazuje na grb Uniteda ko da njih je vodio 5 god a Celzi godinu jako ruzno sa njegove strane s obzirom da je sa Celzijem osvajao trofeje i da je jedan dio karijere proveo kod nas dokaz da cojk nema lojalnost i postovanje prema klubovima koje je trenirao vec da ga samo zanima uspjeh i novac .

avatar
AstorRed
Sunday, 16.04.2017
23:38

A klub i navijaci su imali prema njemu?!! Koja ste plastika dvolicemerna od navijaca!Odakle ti pravo da pricas o njegovim manirima kada ste coveka koji vam je sezonu pre doneo trofej odbacili i dali otkaz jer je tu sezonu podbacio da ne pricam sta je sveukupno uradio za celsi i pored njegovog ponavljanja da ne zeli da napusti klupu ste mu se zahvalili a o pljuvanju navijaca da ne pricam!Kakav klub takvi navijaci =plastikaa!

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 16.04.2017
23:14

isti ti navijaci su mu zvizdali celu tekmu na Bridzu.vi ste njega prvo omalovazavali,a sad se pozivate na lojalnost.paradoks

avatar
Андер Ерера
Sunday, 16.04.2017
21:58

Budi realan jednom čovječe, ponašao se skroz korektno. Ja prvi kažem da on zna svakakve ispade da ima (mada se i to preuveličava i spinuje itd) međutim danas je bio na nivou, a i cijele sezone je generalno ok po tom pitanju.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 16.04.2017
21:08

Shvatam da je dobio otkaz iz Celzija i da se sveti nekim plavcima al pogrijesio je sto je presao u United sam je rekao da nijedan klub ne moze trenirati u engleskoj sem Celzija i pogazio je svoje rjeci cim je otisao ni manje ni vise neg kod Junajteda mogao je uzeti PSG koji ga je trazio takodjer mogao se vratit u Inter al ne on je morao pokazat svoju losu stranu tako sto je otisao nama u kapric kod Uniteda to ne rade ljudi koji vole Celzi sam je trazio da ga navijaci Celzija zamrze i zaborave zbog preuzimanja Junajteda a kleo se kako voli Celzi i kako Celzi samo moze trenirati u engleskoj ligi.

avatar
Carina_11303
Sunday, 16.04.2017
20:15

On je trener junajteda sada. On to radi zato sto je povredjen. Vec na drugoj utakmici protiv Celsija su neki plavci poceli da ga vredjaju, a nije to zasluzio. A sto je najgore i prvu i tu utakmicu je izgubio od Celsija.

avatar
covjek10
Sunday, 16.04.2017
19:09

Mozemo reci da je Man.Utd bio bolji ali isto tako svi moramo priznati da je prekretnica bila prvi gol Man.Utda koji ocigledno nije bio na posten nacin. Herrera je igrao rukom i takvo nesto se mora svirati pogotovo kad si maksimalno 10 metara od dogadjaja, mozda je cak i bio offside, nisam siguran. Moramo sto prije zaboraviti ovo i vratiti se i aBd uzeti titulu. nJos nesto moram dodati, mnogo toga se sudilo kontra Chelseaja u zadnje vrijeme, podsjećam : Smith igra rukom i kontranapad i gol za Bournemouth, smijesan penal za Stoke City, Townsend rukom sprijecio cist gol i prema svim analiticarima trebao biti penal i crveni karton. Milivojević napravio 7-8 prekrsaja, mogao je i on dobiti crveni karton. Ne zelim odmah osuti po sudijama ali ovo su cinjenice i to moramo priznati, svi. Opet ponavljam, moramo sto prije zaboraviti ovu utakmicu i opet se vratiti na pobjednicke staze, uzeti obavezno titulu u Engleskoj ove sezone. Prvo titula a onda 4-5 novih igraca na ljeto. (Mendy, Bakayoko, Bernardo Silva, Griezmann / Sanchez).

avatar
soru
Sunday, 16.04.2017
19:33

dal si ti sad realno napisao da se krade protiv celzija?? herrera je ruku drzao iza ledja znaci nema nikakve namere da igra loptu rukom tako da nije ruka odlicna odluka sudije koji je sudio fantasticno citav mec :)

avatar
Man united
Sunday, 16.04.2017
21:03

Brale, to za namerno igranje rukom vazi samo za sopstveni sesnaesterac. Treba biti posten i reci da je sudija ipak pogresio. Ali gresili su ranije i na nasu stetu. Jos se secam jedne titule koju smo izgubili jer nas je sudija ostetio zestoko bas protiv Celsija.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 16.04.2017
20:46

A gde su Ronaldo Mesi na listi?

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 16.04.2017
19:08

Mec po Murinjovom ukusu,za neutralne posmatrace prilicno dosadna utakmica.

avatar
Realan tip
Sunday, 16.04.2017
21:26

Pozdravio te Hari Kejn.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 17.04.2017
23:32

Nisam rekao da su losi,neko da mi se ne svidjaju (mada je Kosta trenutno ocajan).

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 17.04.2017
16:15

I dalje tvrdim. Golovi nisu dokaz da neko nije panj,kao sto ni ako si panj ne znaci da si los igrac (uglavnom da,ali ponekad i ne).Evo i Diego Kosta je jedan od tih primeraka.Oce da padne preko lopte kad je vodi,a opet se smatra jednim od boljih napadaca PL.Jednostavno ne volim tu vrstu igraca,jer su tehnicki jako slabi.

avatar
Realan tip
Monday, 17.04.2017
15:08

Onaj za koga si tvrdio da je panj.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 17.04.2017
10:41
avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 16.04.2017
19:07

Sa ovakvom igrom koju smo pokazali, i taktikom kojom je Murinjo iznenadio, nismo imali nikakve šanse. Ama baš ništa nije funkcionisalo. 90% presečenih pasova, to dovoljno govori. Luiz je počeo strašno da popušta, sve je manje koncentrisan iz meča u meč. O Košti nema potrebe trošiti reči. Nadam se da će Konte nešto na vreme promeniti i da će igrači što pre zaboraviti ovaj meč, jer koliko god da su nam lakši naredni protivnici nego Totenhemu, svaka utakmica do kraja će biti jako teška. Nema predaje! P.S. Svaka čast Junajtedu na zasluženoj pobedi.

avatar
superfrankielamps
Sunday, 16.04.2017
19:07

Samo mi nije jasno kako neko moze da osporava to da je Murinjo najbolji trener na svijetu. Slazem se, nije tip trenera kao Ferguson sto je bio da bude 20 godina u jednom klubu i stvara uspjehe, ali ako zelite instant uspjeh Murinjo je garant za to, radio je to gdje god je trenirao. I cudi me kako neki navijaci Junajteda ne postuju to sto imaju takvog strucnjaka na klupi. Murinjo je lijepo objasnio pricom o jajima i omletu. On ove godine nije imao kvalitetna jaja u Junajtedu vec nabacane igrace s brda-s dola, ali on je vec uveo prepoznatljivu cvrstinu u ekipu izgubili su samo 3 meca, i dok se otarasi preostalih balerina i dovede jos neka pojacanja na ljeto, Junajted je po meni glavni favorit za sledecu sezonu, a bice opasni i u LS u koju ce se ja msm plasirati. Sto se tice Celsija, mislim da je titula nasa, ali isto tako ne razumijem cemu tolika opcinjenost Konteom. Svi su zamjerali Murinju kako ne odmara igrace, a Konte svaku utakmicu izvodi istu postavu. Ovu sezonu cemo osvojiti, zahvaljujuci faktoru iznenadjenja, ali mi uopste nemamo neku super igru, niti smo masinerija koja melje protivnike, i moraju da se prave drasticne promjene, jer ova ekipa uopste nece biti konkurentna u ligi sampiona. To sto cemo osvojiti ligu, ne znaci da smo prejaki, i Lester je osvojio prosle godine. EPL je teska i imali smo veliku prednost jer smo imali manje takmicarsih meceva. Strasno nam fale igraci koji mogu da drze loptu u svom posjedu i da istovremeno traze rjesenja u napadu, to trenutno mogu samo Fabregas i Luiz, sto nije nimalo dobro. Azar i Costa(koji treba da ide), umjesto da cekaju na ivici sesnaesterca, oni moraju da se vracaju u vezni red da bi primili loptu, jer nemamo igrace koji su sposobni da prenesu loptu u napad protiv jacih ekipa, i preostaju nam samo kontre. Ipak, mislim da nas Totenhem ne moze stici jer igraju sa Arsenalom i Junajtedom koji ce da se kolju za LS, a trka za trece i cetvrto mjesto ce biti ludilo, mislim da ce se sve rijesiti u zadnjem kolu.

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
20:02
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 17.04.2017
04:02

MANUTD -Junajted je Celziju rival iz dosta razloga a glavni razlog je taj sto od preuzimanja Abramovica i prve ere Murinja u Celziju glavni rivali za titulu su bili Celzi i Junajted od 2004 do 2010 su non stop Celzi i Junajted bili u vrhu tabele i borili se za titulu tada je rivalitet narastao izmedju ta 2 kluba a tada je trener nas upravo bio Jose Mourinho koji se sa Fergusonom borio za titulu skoro svake sezone i mora se priznati uspjesno je vodio bitke sa Fergusonom i nakon tih cinjenica dovoljno je bit pametan da skontas da taj covjek (Mourinho) sta god da se desilo u Celziju pa i sam otkaz nije mu trebalo da predje na klupu Junajteda ako je stvarno mislio kad je rekao da nijedan klub nece voditi jer mu je Celzi najdrazi engleski klub on je pogazio te rjeci preuzeo Junajted i zasluzio je da ga navijaci ne vole jer je lagao i nas i sebe ,ja se slazem da Celzijevi najveci rivali su Arsenal i Tottenham jer su to Londonski klubovi iz top klase zajedno sa Celzijem mozda i Milwal radi huliganskih onih ispada sa Celzijevim headhuntersima ali Celziju su takodjer rivali i ostali veci klubovi u engleskoj poput Junajteda Liverpula i Sitija i covjek poput Murinja koji se poziva kao One of us prilikom jednog intervjua cak su navijaci i baner drzali na bridzu sa natpisom one of us jer je to njegova recenica bila .Ja sve ovo sto sam naveo su istinite cinjenice samo sto vi navijaci Junajteda necete biti realni pa to da priznate a i vi sami znate da dosta od ovih stvari jeste istina.

avatar
Carina_11303
Sunday, 16.04.2017
20:18

PA naravno da ce da rotira malo zato sto ima malo seniora. Sigurno ce kad mu bude trebalo igraca za 4 takmicenja imati 25 korisnih igraca. Sada ce videti ko mu od prisutnih ne treba i nadam se dovesti sta treba.

avatar
CHOsen One
Sunday, 16.04.2017
19:07

Nemocni. Zaista blijedo, bez sansi, Mancester iskoristio svoje, uz pomoc sudije da, ali su nas dobili i kraj. Danas bi nas prosjecni tim dobio, ali prosjecni i jeste nazalost. Necu ulivati nadu da neko zakine Totenhem, jer mi ovo drzimo u svojim rukama i dalje.Vidim vec price po portalima kako je Eden precijenjen, decko je i dalje najbolji u ligi ali jednostavno svaka cast ErerinSramno ponasanje Murinja i pokazivanje na grb Junajteda ali sta je tu je, idemo daljenZasto jednostavno kad moze komplikovano ☺

avatar
Realan tip
Sunday, 16.04.2017
21:26

Prosjecni ste vi, dva tri igraca, ostalo sve prosjek. Da ste igrali Evropu ove godine bila bi borba za 4. mjesto. Do godine cete biti 3. ili 4.

avatar
PakyCFC
Sunday, 16.04.2017
19:06

Očajna igra Čelsija, ali za utehu, imamo mnogo lakši raspored do kraja od Totenhema. Dobijali smo utakmice na vreme. Košta sirovina, od kako su ga povezivali sa Kinom, čovek ništa nije uradio, a na klupi truli Bačuaji.

avatar
Sunday, 16.04.2017
19:04

Ja ovakav pristupu utakmici jedne ekipe koja vodi u borbi za titulu nikad nisam video,7 dana odmora vise od Junajted plus saren sastav Murinja,oni na terenu izgledaju kao da su u letnjim predsezonskim pripremama,ekipa bez hitrine,energije,svezine plus problematici igraci zadnja dva meseca Luiz,Kosta,Matic ovde Konte mora pod hitno mora nesto da preduzme,najgora utakmica sezone definitivno,bolji su bili u porazima protiv Arsenala i Liverpula!

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
20:00

Murinjo objasnio Konteu par stvari ukratko. Niste sutnuli na gol, a vijali ste rezultat ogroman deo utakmice, pa sramota. Zamisli, sam kazes da je Junajted istrosen i saren, pa tek to nam govori o tome koliko ga je istresao danas! :D

avatar
Realan tip
Sunday, 16.04.2017
21:25

Klinjo drugu pjesmu pjeva, lijepo.

avatar
Sunday, 16.04.2017
20:20

Cestitam na prvoj pobedi posle 5.godina nad Celzijem,sramota da tako velik klub udje u 6.godinu bez pobede nad Celzijem!

avatar
Bat
Sunday, 16.04.2017
19:03

kako se rasford sprdao sa celzijem dobili su lekciju..cela ekipa junajteda odigrala savrsenu utakmicu

avatar
Samo Barsa1
Sunday, 16.04.2017
19:03

Veoma los Celzi, navijaci Celzija jel imate tremu? Titula ide Totenhemu.

avatar
CHOsen One
Sunday, 16.04.2017
20:02

Pozdravili te Juve i Malaga, mi smo makar prvi

avatar
Samo Barsa1
Sunday, 16.04.2017
21:29

Druze, Barsa je ligu osvojila 24 puta, Celzi 4, o LS necu da pricam, Barsa svake sezone osvoji ligu, mozda nece ove, jer mora i Real osvojit. Inijestaaaaa

avatar
lamps8
Sunday, 16.04.2017
19:03

odigrali smo ocajno ne znam zasto ake nije zamenio alonsa,+4 najgore sto se topi prednost polako a pali smo dosta u formi umor polako stize sve igrace konte ih je slabo rotirao.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 16.04.2017
19:03

Tako je svi su odigrali za cistu 10 ne znam koga izdvojiti jedino.De Hea 9 jer nije imao sta ni braniti :) herera pojeo hazarda,bai i roho fantasticni,yang odlican a sta reci za rashworda covjek se igra za tri stopera celzija hahhah steta sto ne dade gol sam protiv 3 stopera. Mourinjo ne glupiraj se vise igraj 4-4-2 formaciju nema veze ibra i rashword u spicu nek mu ibra samo spusta lopte ovaj i jest brz da pretrci odbranu. Imam utisak koda je Fergi postavio junajted,imamo jednog dobrog mladog napadaca dovest jos jednog top brzog napadaca i igrati kosto su nekad igrali york-cole.

avatar
Pukovnik
Sunday, 16.04.2017
20:59

Pa imamo Marsijala, on i Rasford tandem za narednih 15 godina...

avatar
scylla98
Sunday, 16.04.2017
19:02

Odbrana je kljuc. Mislim da nisu uputili sut u okvir gola?nProblem je naravno napad. Kad dajemo golove, mi i pobedjujemo.nLepo rece komentator, ekipa smo koju je vrlo tesko pobediti.nProblem je sto mi sami sebe pobedjujemo, uzrok NAPAD.nInace, nekako rasterecenije igramo bez Ibre. nIdemo na sledecu utakmicu.

avatar
pancovilja88
Sunday, 16.04.2017
19:02

Plavci jer nas cujete !!! GGMU!

avatar
brekbaCh1
Sunday, 16.04.2017
20:29
avatar
Kajzer
Sunday, 16.04.2017
19:02

Murinjo takticki razvalio Kontea, jednostavno je primenio recept kojim ga je PSG pobedio. Visinska nadmoc na centru u vidu Felainija koji je razvalio, i brz napadac u vidu Rasforda koji je oduvao spore i danas vrlo smotane defanzivce. Konte je pokazao da nema petlju kad je ostavio u drugom Kostu, morao ga je izbaciti jos na poluvremenu, lik kao da namerno sabotira igru svog tima onakvim ponasanjem i sebiclukom. Jako lose u napadu potpuno bezidejno po ko zna koji put ove sezone, sano sto Junajted zna da se brani i ugusi individualni kvalitet, tako da nema ko da vadi tim. I na kraju pozdrav za mog druga Pingija, posle sloma zivcanog sastava u FA kupu valjda sad nece ostaviti 50-60 komentara, potrudi se da se bar u pobedi kontrolises ;) mada 5 godina je dug period, tako da razumecu te.

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
22:25

Kao sto rekoh u prvom komentaru, gledajte sada kako se pravdaju i glume finocu. Nista drugo nisam ni ocekivao od tebe, morao si me spomenuti jer ti je u podsvesti da znas sta ce se desiti ako se ne javis lol

avatar
MANUTD
Monday, 17.04.2017
14:18

Ne bi ti mene spomenuo bez razloga. Nit' si me nesto potkacio. Mozes ti to bolje svakako.

avatar
Kajzer
Monday, 17.04.2017
12:17

Ne vidim da je ista ovde bilo fino u prozivanju tebe, lepo sam te dokacio cak i u porazu a kao po obicaju nemas odgovor nego mi piskaras jeftine i izlizane fore. A sto se tice utakmice pa za razliku od tebe pristrasnog ja sam objektivan. Znam ja da bi ti voleo da ja pljujem po Junajtedu, Arsenalu i Liverpoolu, ali ja se ne spustam na tvoj nivo ;)

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 16.04.2017
19:02

I da, Begović verovatno nikad neće odbraniti ništa

avatar
malialejandro4LFC
Sunday, 16.04.2017
19:02

Kakvo razbijanje Kontea od strane Posebnog,Erera klasa od igraca,Rasford ce biti TOP igrac,TOP! Bravo za Junajted! Bice gusto do kraja

avatar
Phenomenal
Sunday, 16.04.2017
19:02

Pravi naslov, prvi put da vidim nemoc Celzija ove sezone, ali i to je moralo da se desi nekad. Borbenost nasih me je odusevila i sa takvim pristupom je moguca liga sampiona. Trka deluje otvoreno iako i dalje mislim da Celzi nece sebi da dozvoli da prospe sezonu na kraj.

avatar
Milan Petrovic1
Sunday, 16.04.2017
19:01

ZASLUZENA POBEDA

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 16.04.2017
19:01

Ubedljivo najgora utakmica ove sezone, mnogo gora i od onog poraza od Arsenala. Matić i Košta su kao igrači manje u 2017, Luiz je takođe u velikom padu forme, mada je skoro cela ekipa bila katastrofa danas. Stekao sam utisak da je to kao da su se juče upoznali i otišli u balon da igraju fudbal. Azar je danas igrao sam. Al dobro, nisu ni oni mašine, svima se dešavaju ovakve partije, što pre treba zaboraviti ovo i fokusirati se na nastavak sezone. Čestitke Mančesteru na boljoj partiji, iako su postigli prvi gol na način na koji jesu

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
19:54

Azar danas nije ni igrao, svaka ti cast ako ti je on bio najbolji. Covek bez jednog suta i bez jednog driblinga na utakmici. Erera ga je uhapsio.

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 17.04.2017
09:13

Kante je igrao sam brale,Azar ni na vidiku

avatar
Petar Pan
Sunday, 16.04.2017
19:01

Murinjo takticki rasturio Kontea , nisu mogli da sutnu ka golu :D

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 16.04.2017
19:01

Prvi gol nije regularan,cista ruka,ali je i UTD stvarno bio bolji i zasluzio je pobedu. Celzi mislim da osvaja jer Totenhem nikako nmg da smatram ozbiljnijom ekipom

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 16.04.2017
19:00

Ajmo da opisemo taktiku Murinja. Dva boksera koja boksuju, uvijek jedan bokser se grli, nema udarac od silnih zagrljaja, i kad dodje kraj sudije proglase narijeseno ili onaj koji je uspio da napravi dva tri udarca on pobedju. E Murinjo je ovaj bokser koji se grli, on kada igra protiv velikih on ceka, ceka protivnika da pogrijesi, ceka sudije da pogrijesi i tako dodje do prednosti. Ali kad on bokser sto se grli, kad on treba da pobijedi slabijeg protivnika, tada od silnog njegovog grlenja, on sada nije u stanju da napadne i pobijedi slabijeg. Upravo tako Murinjo nije u stanju da pobijedi slabijeg protivnika. Murinjo loto trener, Junajted fudbalska prevara, Junajted ide stopama Liverpula.

avatar
Sunday, 16.04.2017
19:36

ajde da opisemo igru barselone. dva boksera boksuju i jedan bezi od drugog sve vreme i ako uspe zadati jedan udaraca to je to. barsa drzi posed jer se plase da protivnik ima loptu zbog svoje busne odbrane

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 16.04.2017
23:05

Barsa je kao Klej u boksu, a protivnici Barse kao Frejzer, Klej zadaju udarce, a Frejzer prima samo udarce

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 16.04.2017
20:11

Ne prdi casti ti.

avatar
NIKE
Sunday, 16.04.2017
19:00

Prvo da čestitam svim navijačima Uniteda, čak i pingvinu, United je zaslužio pobjedu, svi su bili odlični, a posebno Herera, momak je uništio Azara. Što se tiče Chelsea, mi nemamo zamjenu za Mozesa i Alonsa i to se danas i protiv Palasa najbolje vidjelo, takođe Kosti treba knkurencija, da bi ga malo motivisali. Realno zadnjih 5 mečeva smo u očajnoj formi, samo Azar i Kante su nas držali tu gdje jesmo, ovaj poraz je možda i dobar da nas malo lupi po glavi i da se presaberu za finiš sezone. I ljudi je li ovo onaj Felaini kome smo se mi smijali, momak je zvijer, samo mu treba da igra u ovom sistemu.

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
19:35

Jao kako si fin odjednom. Zamisli, sada kao cestitas. Gde nestade trolovanje kada celsi izgubi? Kako taj poraz sada odjednom moze biti dobar?

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
22:21

Sve bi to bilo ok da pricas istinu, medjutim ne pricas. Nisi ti trolovao nikoga prosle sezone jer ste bili jako losi. Mozes se praviti sada fin koliko god zelis, onaj ko je redovno ovde zna da to nisi.

avatar
NIKE
Sunday, 16.04.2017
20:19

Tko god je pobijedio Chelsea ja sam mu čestitao, za razliku od tebe, Uniteda tko god dobije ti opleteš po suđenju, protivnicima i svima ostalima kao i Mourinho. Danas je United odigrao perfektan meč i samo budala bi rekla da nije zasluženo osvojio 3 boda, ja nikada nisam mrzio niti jednu ekipu, samo volim da se smijem onima koji izgube, pa čak i Chelsea sam trolovao čitavu prošlu sezonu, iskreno jedva čekam da United izgubi, samo da se tebi lično mogu smijati, jer po tvojim komentarima se jasno vidi da te to pogađa direktno u živac, što se tiče ostalih navijača Uniteda meni su to sve kul likovi, ali ti si tačno za medalju:D

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 16.04.2017
18:59

Ja kad napisem da Celsi samo treba malo pritisnuti ,ja dobijem minuse . Dobro je da se vratila neizvesnost ali Celsi ima odlican raspored pa je ova prednost jos uvek velika. Totenhem ima 4 gostovanja ,a domacini su Unitedu i Arsenalu. Bice zanimljivo do kraja

avatar
AS7
Sunday, 16.04.2017
18:59

Plastika se polako topi.GGMU

avatar
amigo999
Sunday, 16.04.2017
18:59

Los Chelsea....Konte totalno nezainteresovan...Normalno Konte trci uz aut liniju, vice, mase rukama....danas nista, totalno nezainteresovan...Napusta Englesku?

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
19:34

Ne nego na OT nisu dozvoljeni neartikulisani potezi koji nam potvrdjuju da je covek nastao od majmuna.

avatar
Adnan
Sunday, 16.04.2017
18:58

Abramovićeva igračka nabijena na trozubac,još je Murinjara stigao da odmori Ibru i Mikija za bitan meč protiv Anderlehta,koja moć.

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
18:58

Samo da se javim da sam TU. Posto jako cesto bude komentara sa pitanjima gde je Pingvin, evo odmah da se javim na raport. Inace, rece King pre utakmice da Junajted nece uputiti sut u okvir gola, dobro promasio je tim ali je pogodio sustinu! NIKE rece da celsiju ne treba golman s obzirom na to koliko puta je Junajted sutnuo na gol celsija u prethodna dva derbija... Ok. Sada gledajte kako ce da izvrcu pricu i da ovde cestitaju, te kidisu na njihove igrace. Sve zasluge idu Murinju za ovaj mec, totalno takticno razbijanje Kontea koji je morao da uvede treceg centralnog vezistu ali ni tada nije uspeo nista. Napao ga je sa 19-ogodisnjakom pored IBRAHIMOVICA i dobio, da ne pricamo o tome kako su na terenu bili i osporavani Felaini( perfektan danas) kao i Lingard. Pozdrav plavci, danas je moj dan! :)

avatar
brekbaCh1
Sunday, 16.04.2017
20:24

A nek si i ti docekao :D .. Salim se, cestitam, jesu ih razbili na proste cinioce nema sta. Takticki perfektno od strane Murinja, iznenadio je kao Konte njega u prvom mecu ove sezone.. moglo lagano da se zavrsi i 4:0, ovaj put za UTD. Stvarno te nije bilo, i sad kad se pobedi, eto tebe. Budi veliki i u porazu i u pobedi, to zaista mislim.

avatar
A.Conte
Sunday, 16.04.2017
21:56

Uzivaj, cekao si 5 godina.

avatar
Don Carlo
Sunday, 16.04.2017
18:58

murinjo razmontirao kontea u taktickom smislu

avatar
Man united
Sunday, 16.04.2017
18:57

Pokazao je Zoze Konteu da jos mora da uci da bi mogao da se meri sa njim. Mancester iscrpljen i desetkovan takticki skroz nadmudrio Celsi.

avatar
West London
Sunday, 16.04.2017
18:57

Najlošija utakmica ove sezone,definitivno,bez ideje,vizije,ma bez ičega,čestitke Unitedu i njihovim navijačuma na pobjedi,ako ovako nastavimo padati,a bome ima još 6 utakmica ne bi se čudio da Tottenham uzme naslov,kiks protiv Palacea,bi nas mogao skupo koštati na kraju,imamo 4 boda više,ali to je ništa umjesto 7 da smo pobjedili Palace,sad Tottenham u Kupu bit će teško,ali treba dati sve od sebe i zaboraviti ovu utakmicu što prije #CFC KTBFFH WLOTCTID COME ON BLUES CHELSEA4LIFE :)

avatar
CITY
Sunday, 16.04.2017
18:57

Auuuuu sada postaje zanimljivo. 4 boda nije nedostizno, plus da Totehem kiksne neke, imam osecaj da ce i Celzi. Plus je zanimljivo za top 4, Liverpul, Junajted, Arsenal i Siti :D

avatar
Red_Devil
Sunday, 16.04.2017
18:56

Uhh al smo ih spustili... ma da je ovo bilo i za ocekivati pošto nas u premier ligi nitko nije pobijedio vec punoo punoo vremena. Konacno jedna lagana utakmica iza nas. Idemo po rekord po neporazenosti. GGMU

avatar
_MUFC_
Sunday, 16.04.2017
18:56

Razbijen Celzijev autobus! Erera pokidao kako je odigrao.Pojeo je citav njihov vezni red.Kosta i Azar se nijesu vidjeli.Odlicna igra Janga i Rasforda kao i cijele Junajtedove odbrane.Svi su bili veoma disciplinovani.Idemo dalje,GGMU!

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 16.04.2017
18:56

Ajmo Totenhem,stisnite sada jako,igrate najljepsi fudbal vec 3 godine u Premijer ligi,najbolji fudbal i najkonstantniji ste,apsolutno zasluzujete titulu!!!Ajmo Barsa,ajmo Totenhem,sokirajte ove plasticne klubove koji novcem zele apsolutno sve,preokrenite situaciju na tabeli!!!!!!Samo jako i hrabro!!!!Ima pravde.

avatar
NEMANJA RM
Sunday, 16.04.2017
19:44

Koja Barsa,da nije sudija klali bi se sa Seviljom za top 4 ,Real sa klincima osvaja ligu i ove i sledece sezone. Sledi pad Barse ,moli se da prodjete cetvrtfinale sledece sezone :D

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 16.04.2017
21:12

Real i Celzi do titule prihvati to kako hoces ali Celzi je najkonstantni bio u engleskoj Real u spaniji i dugo dugo su na poziciji br 1 takodjer vise pobjeda su Real odnosno Celzi ostvarili u ligama u odnosu na Barcu i Tottenham i najvise su zasluzili da budu prvaci ..Pozz majstore

avatar
Lecter
Sunday, 16.04.2017
18:55

Jel to taj strasni Celzi? Oce da budu prvaci a nemaju sut u okvir gola.Kakav cas fudbala su danas dobili.

avatar
Petar Jege
Sunday, 16.04.2017
18:55
avatar
Adnan
Sunday, 16.04.2017
18:54

Italijanski Toni Pjulis razvaljen i rasturen,šuta nisu imali 94 minute hahahahahahahahah

avatar
Carina_11303
Sunday, 16.04.2017
18:54

Zuma nije taj igrac, kejhil nije taj igrac, Matic nije taj igrac, a sve vreme sam se nadao da ce Kosta dobiti crveni

avatar
MANUTD
Sunday, 16.04.2017
19:32

Sta rece ti ono pre utakmice? Trip kil neki?

avatar
Carina_11303
Sunday, 16.04.2017
20:13

Logicno je da si srecan, nemam sta da ti kazem. Vi peti, mi prvi. A ako vas saplete Anderleht, onda cete ili da dobijete totenhe ili da se rastajete sa Murinjom

avatar
johnterry26
Sunday, 16.04.2017
18:54

Igra Celsija je blago receno bila kriminalna, prvi gol jeste neregularan to stoji ali Junajted je zasluzio pobedu itekako. Cestitke

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 16.04.2017
18:53

RAZBUCALI SMO PREVARU KONTEA KOJI JE DOSAO DA PARKIRA AUTOBUS I BUNKERCINU, ISTOPILA SE PLASTIKA, TOTALNA DOMINACIJA BRE, KAKVI SU OVO AMATERI, NEMA ZA VAS TITULA BUNKERASI JEDNI!! BRAVO JUNAJTEDE!! ERERA IZ DZEPA IZVADIO BALERINU AZARA, VIDI SE KOLIKO SU MALI KLUB! OSTAVILO SE SRCE NA TERENU SA 2 TIMOM SMO IH RAZBUCALI!! IDEMO DALJE BRE GGMU!! TOTENHEJM DO TITULE!!

avatar
AS7
Sunday, 16.04.2017
19:43

U ocima svojih navijaca su najveci klub na svijetu,a realno stanje je da ni u Londonu nisu najveci klub,Arsenal je tu daleko ispred.GGMU