Nemci su veći Nemci od Turaka, ali nisu veći Nemci od Engleza

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.03.2016.
23:48
Izvor: Sportske.net

Večeras je oboren rekord, Englezima je pošlo za rukom nešto što nije nikome u istoriji.

Beta/Michael Sohn
Beta/Michael Sohn

Povezane vesti

Reprezentacija Engleske je večeras savladala repreezentaciju Nemačke i to u Berlinu rezultatom 2:3 nakon velikog preokreta.

Nemci su vodili sa 2:0, ali su engleski fudbaleri majstorijama uspeli da preokrenu rezultat i da donesu svojim navijačima veliku radost.

Ima i jedna zanimljiva činjenica važna za ovu utakmicu.

Naime, niti jednoj jedinoj reprezentaciji u istoriji fudbala nije pošlo za rukom da preokrene rezultat kada je bila dva gola u minusu protiv Nemačke u Nemačkoj.

Setismo se i rečenice Ace Stojanovića u meču Turske i Nemačke kada su Turci postigli gol u 93. minutu, a Nemci stigli do pobede u 95. minutu.

"Nemci su veći Nemci od Turaka", rekao je tada Aleksandar Stojanović, novinar RTS-a.

Sada nisu bili veći Nemci od Engleza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Devil
Sunday, 27.03.2016
13:16

Velika pobeda za Englesku iako se radi o prijateljskoj utakmici. Ova utakmica ce da im da samopouzdanje i trebalo bi posle duzi niz godina da se malo pokazu na velikoj sceni i ako je konkurencija jaka. Nemackoj su falili neki igraci, ali opet nije ni malo bilo lako da se pobedi ova Nemacka u sred Berlina i to pri rezultatu 2-0 za domacina. Bice jako interesantno u Junu, ocekujemo svi dobar fudbal!

avatar
Los Vikingos
Sunday, 27.03.2016
12:12

Drago mi je za Engleze, cini mi se da tek sada imaju dobar tim koji moze daleko da dogura. Vardy je neverovatan, neopisivo mi je drago zbog njega, decko koji je prosao sve i svasta, od zatvora do najsitnijih poslova nevezanih za fudbal, dobija priliku u repki i postize prelep gol Nemackoj.nTu su jos Ali, Barkli, Kejn, Dier, Stouns, Henderson.... Ocekujem najmanje 1/2 finale od Engleza.