Nemanja Matić 'pripretio' Liverpulu

Autor: Miloš Marković
utorak 27.01.2015.
15:10
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na poraz od Bredforda, fudbaler Čelsija ističe da je samopouzdanje u taboru londonskog tima na zavidnom nivou.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Čelsi i Liverpul danas igraju revanš meč polufinala Liga Kupa, na Enfildu je u prvom duelu bilo 1:1.

Čelsi je nakon pomenute utakmice na Enfildu poražen u FA Kupu od Bredforda, ubedljivim rezultatom 4:2, trećeligaš je pljusnuo jak šamar Murinjovim momcima. Ipak, profesionalci kakvi jesu, Plavci obećavaju da će se vratiti jači.

Upravo je o tome govorio Nemanja Matić, fudbaler koji nije igrao protiv Bredforda i koji se vraća u tim, zajedno sa Branislavom Ivanovićem.

„Jeste da smo izgubili protiv Bredforda, ali gledajući celu sezonu do sada igramo jako dobro i i dalje smo u konkurenciji za titulu u prvenstvu, igramo u Ligi šampiona i imamo priliku da se plasiramo u finale Liga Kupa.“

„Dobro smo raspoloženi, samouvereni pred revanš sa Liverpulom. U prvom meču nismo igrali loše, imali smo par dobrih trenutaka, ali nismo uspeli da ostvarimo pobedu. Ipak, verujem da ćemo u tome uspeti danas.“, rekao je za klupski sajt Nemanja Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skauzelija 86
Tuesday, 27.01.2015
16:23

Kada Liverpul igra ovakve derbije, tu se nikad ne zna šta će biti. Vrlo često smo umeli da pravimo velika iznenadjenja u gostima, tako da može svašta večeras da se desi.