Nemanja Matić otvorio dušu...

Autor: Boban Filipović
četvrtak 13.08.2015.
18:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije učestvovao u veoma inetersantnom intrevju u kom je otkrio dosta toga zanimljivog...

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Prva serija pitanja koja mu je postavio voditelj popularnog YouTube kanala Spenser Oven bila su koncipirana tako da izabare jednu od dve ponuđene opcije.

Nemanja je glasao za Ronalda pre Mesija, radije bi boksovao sa Džonom Terijem nego sa Dijegom Koštom, više ceni trofej Lige šampiona nego Premijer lige, mada priznaje da mu je osvajanje Premijer lige najlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri.

Takođe, više mu se sviđa ideja da Srbija osvoji Mondijal koji bi on propustio zbog povrede, nego da izgubi finale na penale, a on bude ključni igrač nacionalnog tima. Mada, ne možemo ovde da ne zastanemo ovde bez konstatacije da je ovo pitanje bilo na nivou 'hard core' naučne fantastike...

U moru vrhunskih igrača sa kojima je igrao u istoj ekipi, Matić je izdovjio Frenka Lamparda, dok je od onih protiv kojih je igrao izdvojio Jaju Turea i Lea Mesija.

Zanimljivo, veruje da bi Jaji Tureu možda mogao da obori ruku, ali samo desnom.

Da nije fudbaler, tvrdi da bi bio košarkaš. Logično, jer je rođen u zemlji košarke.

U detinjstvu mu je idol bio Zinedin Zidan. Zizu bi bio i kapiten njegove ekipe za mali fudbal, u kom bi, pored njih dvojice, bili još Tibo Kurtoa, Dijego Armando Maradona i Franc Bekenbauer.

Od interesantnijih stavki iz ovog neobičnog intervjua izdvajamo Nemanjine odgovore na pitanja ko je najsmešniji igrač Čelsija i ko se najviše trudi na ternizima. U oba slučaja pobednik je Kurt Zuma.

Najmanje stila za oblačenje od svih Matićevih saigrača ima Felipe Luis, koji se nakon tanke sezone provedene na 'Stamford Bridžu' vratio u Atletiko Madrid.

Pitanje je stiglo i od jednog navijača Njukasla koga je zanimala Matićevo mišljenje o dolasku Aleksandra Mitrovića u Premijer ligu. Vezista Čelsija je opisao svog kolegu iz reprezentacije kao izuzetno talentovanog i snažnog napadača pred kojim je lepa budućnost.

U prilogu pogledajte ceo intervju na engleskom jeziku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho10
Friday, 14.08.2015
15:31

Cudi me sto nema Culeta (Don Andresa),Simketa i Stefanna da preprave Maticevu odluku sto je izdvojio Ronalda naspram Messija :(

avatar
Zvezda 91
Thursday, 13.08.2015
23:21

Nemandja...ahhhahahah, glupi englezi!

avatar
Danilo Mitrovic
Friday, 14.08.2015
08:17

Pa ne mogu svi biti talentovani kao Srbi :D

avatar
Непобедиви
Friday, 14.08.2015
09:05

Vak i Junajtedovi navijaci u pesmi o Vidicu bolje to izgovore a ovaj je neki kvazi novinar. Matic legenda