Nemanja Matić - Kako se postaje šampion?

Autor: Stevan Milovanović
utorak 05.05.2015.
13:48
Izvor: Sportske.net

Matić nije krio oduševljenje nakon osvajanja titule prvaka Engleske sa Čelsijem.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Već je poznato da je Čelsi pobedom nad Kristal Palasom za vikend osigurao titulu prvaka, i tako prekinuo post koji traje od 2010. godine.

Nemanja Matić, jedan od najboljih igrača Čelsija ove sezone, izjavio je da je njegov tim zasluženo prvi, jer su i mentalno jaki.

"Da bi bio šampion, moraš da budeš najbolji tokom cele sezone. Pokazali smo da imamo i kvalitet i karakter. Šampioni smo tri kola pre kraja, jak smo tim i veoma sam srećan zbog toga.", izjavio je Srbin.

Matić je dodao da njegov tim uvek oseća pritisak, ali da se isto tako odlično bore sa tim.

"Odavno smo prvi na tabeli. Uvek osećamo pritisak jer igramo za veliki klub, moramo da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici, i uspeli smo u onome što smo želeli.", dodao je Nemanja.

26-godišnji fudbaler sredine terena, koji se letos iz Benfike vratio na "Stamford Bridž", je bio član i generacije koja je 2010. godine osvojila poslednju titulu, ali je zaključio da mu ova iz 2015. godine mnogo više znači.

"2010. godine sam odigrao samo nekoliko mečeva, dok sam ove sezone igrao na skoro svakom. Veoma sam srećan.", zaključio je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KatalonacMKD
Tuesday, 05.05.2015
19:15

Najbolji zadnji vezni na svetuuuuu definitivno ... IDOL ( nisam ni Srbin ni Fan Celsija opsto pricam).. Kako mi je krivo sto ga Barsa nije kupila jojjj

avatar
Bojan Aleksic
Tuesday, 05.05.2015
17:08

Tako što izadješ na teren kada je najteze, i pobediš!