Nema sukoba u Realovoj svlačionici!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 15.02.2015.
17:40
Izvor: Sportske.net

Posle poraza od gradskog rivala, španski mediji bruje o tinjajućem sukobu u svlačionici Real Madrida, ali je te navode demantovao Isko.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Real je u očiglednom padu forme. Madriđani su u ovom kolu Primere savladali Deportivo sa 2:0, ali igra nije baš sjajna.

Ipak, najvažnije za njih je da su zabeležili pobedu i obezbedili prvo mesto na tabeli na kraju ovog kola, bez obzira na ostale rezultate.

Španci već neko vreme pišu o navodnom sukobu u svlačionici Reala, podelu na klanove, ali je sve to demantovao fudbaler Madriđana Isko.

"Naravno da u trenucima kada gubite 4:0 od velikog rivala igrači nisu zadovoljni. Dese se čarke na terenu i van njega, ali je sve to normalno, i nema dubljih sukoba u Realu", tvrdi Isko.

Španski reprezentativac ističe da se svi problemi u Realu brzo rešavaju, ali i da se loše stvari koje se izgovore brzo zaborave.

"Mediji znaju da prave priču od par sekundi snimka koje su kamere uhvatile, da konstruišu događaje na osnovu toga. Oni koji se bave vrhunskim sportom znaju da na terenu ima varnica, ali kada se utakmica završi, sve se to zaboravi.

U našem timu nema podela
", istakao je Isko.

Dakle, ako je verovati Špancu, Anćeloti drži pod svojom kontrolom svlačionicu Reala, ali, da li će mu se ona ipak 'oteti' do kraja sezone?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke