Nema nikoga, tu je Ronaldo!

Autor: Boris Jovanović
petak 06.02.2015.
23:21
Izvor: Sportske.net

Anćelotija boli glava pred madridski derbi, a oči Merengesa su naravno uprte u Portugalca. Kakav je njegov rekord protiv "Jorgandžija"?

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Bez Ramosa, Marsela, Pepea, Modrića, Real ulazi u gradski derbi, a opet, osmeh na lice navijača vraća činjenica da se Kristijano vraća nakon pauze.

Posle poslednjeg poraza protiv gradskog rivala u kupu primetio je da nije vanzemaljac, ali opet, njegov rekord protiv Atletika govori za sebe.

Kristijano je u gradskim derbijima postigao 15 golova u 19 mečeva, od 2010. od kada igra u Primeri.

Najdraži je onaj kojim je overio "Desimu" u maju u Lisabonu, ali su stvari tada već bile rešene.

Na "Kalderonu" je u poslednjih sedam mečeva dao šest golova "Jorgandžijama", od toga jednom het-trik.

Inače on je nakon mečeva u kupu optužio rivala da ne igra atraktivan fudbal, a često se žalio na grubosti Simeoneovih igrača. Nikada mu nije bilo lako na "Kalderonu" jednom je pogođen upaljačem, ali generalno bolje je prolazio sa Realom poslednjih godina van "Bernabeu".

Podsetimo, njegov tim je bez pobede već sedam mečeva protiv gradskog rivala, ako se ne računa pobeda na produžetke u finalu Lige šampiona.

Ipak, Kristijano ima pozitivan skor, sećate se verovatno duge serije Atletika bez pobede nad Los Blankosima. Portugalac je do sada dobio 11 derbija, 5 izgubio, 3 su završena nerešeno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 07.02.2015
00:27

Proslo je vrijeme kad je Real lako dobijao Atletiko...Oni jednostavno ne mogu da dodju do gola u poslednjih 5 utakmica,Simeone ih je potpuno procitao,Atletiko igra takticki dobro,agresivno....Tako da ovo sto je Ronaldo dao Atletki 15 golova nema apsolutno nikakve veze...I sjutra ce Ronaldo biti potpuno zatvoren,skrate mu prostor,nema sirine i on je potpuno bezopasan.

avatar
Hala Madrid 10!
Saturday, 07.02.2015
00:55

Ne mogu da dodju do gola? Nisi gledao zadnju utakmicu vidim,Atletiko se uglavnom brani od Reala koji dominira protiv njih.

avatar
Далибор воли Бајерн
Saturday, 07.02.2015
12:38

Rezultati idu u prilog dominaciji.

avatar
vladolfc
Saturday, 07.02.2015
01:01

Pa ti si takticki genije!